Ο Lewis Hamilton πυροδότησε τις φήμες που τον ήθελαν να βγαίνει με το μοντέλο, Janet Guzman, αφού ο φωτογραφικός φακός τους «τσάκωσε» να επιστρέφουν στο ίδιο ξενοδοχείο, μετά το τέλος του Met Gala. Ο πρωταθλητής της Formula 1, βρέθηκε στo λαμπερό event που διεξάγεται μια φορά τον χρόνο στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για το Ινστιτούτο Κοστουμιών του ιδρύματος.

Ο ίδιος επέστρεψε συνοδευόμενος από τον σωματοφύλακα του, ενώ λίγη ώρα αργότερα η Janet, η οποία φιγουράρει στο OnlyFans, ακολούθησε με το διάφανο φόρεμα της που δεν άφηνε και πολλά στην φαντασία. Βέβαια, η παρουσία της εκεί, έρχεται λίγο μετά τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βγαίνει με το μοντέλο Camila Kendra.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Janet Guzman (@janetguzman)

To 27χρονο μοντέλο, είχε μοιραστεί φωτογραφίες από το σπίτι του στο Κολοράντο, φορώντας πουκάμισο του Hamilton, επιβεβαιώνοντας έτσι πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι. Πηγή από τον κύκλο του άσου της Formula, ωστόσο, αποκάλυψε πως οι δυο τους δεν έχουν ερωτική σχέση και πως η Kendra βρισκόταν εκεί για να την παρηγορήσει από τον χωρισμό της με τον Tyler Cameron.

Όσον αφορά την Janet, το new entry στη ζωή του, είναι γεννημένη στο Los Angeles και εκτός από τον λογαριασμό της στο OnlyFans, είναι και μοντέλο ενός brand ρούχων, έχοντας μάλιστα και ένα Instagram που την ακολουθούν 1,9 εκατομμύρια χρήστες.

Σημειώνεται, πως ο Lewis Hamilton, στο Met Gala έκανε κράτηση τραπεζιού αξίας 300.000 δολαρίων αποκλειστικά για ανερχόμενους μαύρους σχεδιαστές μόδας. Ο Hamilton θέλησε, με αυτόν τον τρόπο, να στηρίξει μαύρους και ανερχόμενους σχεδιαστές μόδας, καλώντας τους στο τραπέζι του. Σύμφωνα με το Vogue στη λίστα καλεσμένων ήταν οι σχεδιαστές, Theophilio, Kenneth Nicholson και Jason Lambert. Για την εμφάνιση του επέλεξε ένα κοστούμι, με μια λευκή δαντέλα να κρέμεται κάτω από αυτό, δια χειρός Kenneth Nicholson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lewis Hamilton (@lewishamilton)