Αυτοκρατορική απόρριψη δέχθηκε η Kim Kardashian από την ιέρεια της μόδας, Anna Wintour, κατά τη διάρκεια του show του οίκου Fendi, στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Συνέβη μετά το φινάλε της εκδήλωσεης, σε μια στιγμή που η Kardashian εμφανώς ενθουσιασμένη θέλησε να χαιρετήσει την Wintour. Έλα όμως που η τελευταία δεν ήταν το ίδιο ενθουσιασμένη.

Η εκδότρια της Vogue αντί να ανταποδώσει τον χαιρετισμό της Kim, στράφηκε προς την Sarah Jessica Parker που βρισκόταν δίπλα της, σε μια κίνηση που πολλοί ερμήνευσαν ως ξεκάθαρο σνομπάρισμα. Το στιγμιότυπο φυσικά ανέβηκε στο TikTok και πολύ γρήγορα έγινε viral με χιλιάδες χρήστες να σχολιάσουν το σνομπάρισμα της Wintour.

Όπως αποτυπώνεται σε αυτό, η Kim μόλις βλέπει την Wintour τη ρωτάει με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά «γεια σου, πώς είσαι;», με την τελευταία να συνεχίζει να περπατά και να στρέφεται προς την Parker και να την αγκαλιάζει.

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original – madamefigarofr

Να πούμε βέβαια πως η Kim Kardashian, η οποία έχει βρεθεί στο εξώφυλλο της Vogue ουκ ολίγες φορές, το χειρίστηκε πολύ επαγγελματικά, χαμογελώντας και παρακολουθώντας την Wintour να αγκαλιάζει με θέρμη την Parker.

Η Έλενα Χριστοπούλου απαντάει για πρώτη φορά για την κόντρα της με την Βίκυ Καγιά

Από την άλλη, αίσθηση έχει προκαλέσει αυτή η συμπεριφορά της εκδότριας, μιας και οι δύο κυρίες είχαν δημιουργήσει μια φιλία μεταξύ τους τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, η Kim είχε την τιμή να κάνει τρία εξώφυλλα μέχρι τώρα στη Vogue: δύο σόλο εμφανίσεις τον Μάρτιο του 2022 και τον Μάιο του 2019 και μία με τον τότε σύντροφό της Κάνιε Γουέστ τον Απρίλιο του 2014.

Η Kim έχει επίσης παρευρεθεί πολλές φορές στον εμβληματικό Met Gala της Anna Wintour με το τελευταίο μάλιστα να κάνει επική εμφάνιση αλά Marilyn Monroe.