Ξανά στο προσκήνιο ήρθε το sex tape της Kim Kardashian και του Ray J, με τον ράπερ να δείχνει με το δάχτυλο την μητέρα της τηλεπερσόνας, η οποία αποποιείται κάθε ευθύνη σχετικά με την κυκλοφορία του βίντεο.

Η μητέρα της οικογένειας Kardashian, εμφανίστηκε πρόσφατα στην εκπομπή του James Corden και ερωτώμενη για το sex tape, απάντησε πως δεν είχε καμία σχέση σχετικά με την κυκλοφορία του. Στο μεταξύ, η Jenner φορούσε ανιχνευτή ψεύδους, βγαίνοντας ειλικρινής σε αυτή της την απάντηση.

Ο Ray J βέβαια έχει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή. Ο ίδιος, μετά την εκπομπή, προχώρησε σε σχετικές αναρτήσεις στο Instagram, δηλώνοντας πως η Jenner ήταν συνυπεύθυνη στην κυκλοφορία του ερωτικού βίντεο. Ο 41χρονος φάνηκε αποφασισμένος να αποδείξει ότι η ίδια ψεύδεται και όπως είπε «θα το πάει μέχρι τέλους». Ειδικότερα, έγραψε στο Instagram:

«Τα έβαλες με τον λάθος μαύρο άνθρωπο Kris Jenner. Δεν με νοιάζει πόσα χρόνια πάει αυτό το σκ@τό. Αυτό που προσπαθείς να μου κάνεις είναι απάνθρωπο και στο πολύ μεγάλο βαθμό. Γαμ@@ είσαι απλά ρατσίστρια. Αυτό είναι λάθος για τον οποιονδήποτε. Νομίζεις ότι μπορείς να γαμ@@ ανθρώπους έτσι απλά και μετά να ξεφεύγεις για πάντα!!! Εκεί είναι που είσαι λάθος.

14 λεπτά χειροκρότημα για την Ana de Armas: Η Marilyn Monroe θα την οδηγήσει στα Όσκαρ;

Έκλεψες όλα τα λεφτά της μαμάς και της αδερφής μου – πάνω από 800 χιλιάδες και έπρεπε να τα δώσεις πίσω γιατί ο δικαστής στο επέβαλε ως ένοχη. Προσπάθησες να το θάψεις αυτό όπως έκανες και με μένα». Στη συνέχεια ο Ray J στοχοποίησησε την εκπομπή που επέτρεψε το τεστ αλήθειας της Jenner το οποίο χαρακτήρισε ψευδές.

«Ήταν ιδέα της μαμάς σου» γράφει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του, απευθυνόμενος πιθανότατα στην Κιμ Καρντάσιαν. Τέλος, ο ίδιος τόνισε ότι: «’Έκανε ψεύτικο τεστ αλήθειας για να με κάνει να φαίνομαι ψεύτης. Νομίζατε ότι οι ιστορίες την Kim και της Jenner ήταν αλήθεια. Δεν μπορώ να περιμένω να σας δείξω την αλήθεια. Δεν με νοιάζει τίποτα, ήδη πιστεύετε ότι είμαι ένας απαίσιος άνθρωπος από αυτά που έλεγαν για μένα. Θα καθαρίσω το όνομά μου από αυτή την αρνητικότητα, Αυτό είναι για τα παιδιά μου».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ray J (@rayj)