Στα 22 της χρόνια έφυγε από τη ζωή η σταρ του YouTube, Annabelle Ham, έπειτα από «επιληπτικό επεισόδιο», όπως ανακοίνωσε η οικογένειά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Πάλευε με αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και ήθελε να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη γι’ αυτό, κάτι που θα κάνουμε προς τιμήν της», αναγράφεται μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Ham συμμετείχε σε ένα πάρτι στην Αλαμπάμα και ύστερα εξαφανίστηκε. Η αδελφή της Alexandria ανέλαβε να δηλώσει την εξαφάνιση στο Facebook, εξηγώντας ότι την είδαν για τελευταία φορά να περπατάει κατά μήκος μιας προβλήτας. «Η αδελφή μου αγνοείται. Έχουμε το τηλέφωνό της. Μπορεί να έπεσε από την προβλήτα», έγραψε η Alexandria το Σάββατο πριν επέμβουν οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια η αστυνομία του Fairhope εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνισή της, όπου εξηγούσε ότι η 22χρονη βρέθηκε νεκρή. Στη συνέχεια η αστυνομία του Fairhope εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την εξαφάνισή της, όπου εξηγούσε ότι η 22χρονη βρέθηκε “νεκρή.” Η Annabelle έγινε γνωστή μετά την έναρξη ενός καναλιού lifestyle στο YouTube το 2014. Είχε περισσότερους από 70.000 ακόλουθους στο Instagram και περισσότερους από 77.000 συνδρομητές στο YouTube.