Η Lady Gaga φημολογείται ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Warner Bros για να πρωταγωνιστήσει στο sequel του Joker, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα πριν από μερικές εβδομάδες. Όλοι αναρωτιούνται τι θα κάνει ο χαρακτήρας του Joaquin Phoenix στη συνέχεια και ποιοι θα μπουν στο cast.

Οι πηγές του Hollywood Reporter, μαρτυρούν ότι μπορεί να δούμε μια πολύ διαφορετική ταινία από την αρχική. Μάλιστα, φημολογείται ότι η Gaga μπορεί να συμμετάσχει στο Joker: Folie à deux και να υποδυθεί τη Harley Quinn. Αν και ο χαρακτήρας είναι στενά συνδεδεμένος με την Margot Robbie, που τον ενσάρκωσε με τεράστια επιτυχία στο Suicide Squad, η Gaga μπορεί να δώσει μια νέα οπτική. Ακόμα, θα μπορούσε να την υποδυθεί σε ένα διαφορετικό σύμπαν.

Η Quinn και ο Joker συναντιούνται στο Arkham State Hospital, όπου η εκείνη δουλεύει ως ψυχοθεραπεύτρια. Σύντομα γοητεύεται από τον κρατούμενο και γίνεται σαν και εκείνον, παρασυρμένη από την τρέλα και το χάος. Στο τέλος του Joker , είδαμε τον Arthur Fleck (Phoenix) μέσα στο Arkham State Hospital πριν κάνει την τολμηρή του απόδραση. Εκεί θα μπορούσε να κολλήσει το story με την Harley και να το αναπτύξουν.

Το Hollywood Reporter, επίσης, έδωσε ακόμα ένα αποκλειστικό που ανατρέπει τα πάντα. «Οι πηγές λένε ότι το sequel είναι επίσης μιούζικαλ», αποκάλυψε η εφημερίδα. Ο σκηνοθέτης του Joker, Todd Phillips, ήταν ο παραγωγός του μιούζικαλ «A Star Is Born», στο οποίο πρωταγωνίστησε επίσης η Lady Gaga. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε την τραγουδίστρια σε μια ταινία σούπερ ηρώων που ξεφεύγει από τα πρότυπα.

Επίσης, ο τίτλος «Folie à deux», προμηνύει ότι θα δούμε ένα ντουέτο. Είναι ένας γαλλικός όρος που σημαίνει «η κοινή τρέλα των δύο». Θα μπορούσε να αναφέρεται στη σχέση Joker-Quinn. Ο ηθοποιός Willem Dafoe, πάντως, έκανε λόγο για μια ταινία που δεν θα σχετίζεται καθόλου με την Harley. Όλα τα περιμένουμε.

«Μπορεί να υπάρχει ένας ψεύτικος Joker», εξήγησε ο Dafoe στο GQ . «Έτσι θα ήταν δυνατό να μην έχουμε δύο Jokers, αλλά κάποιον που να ισχυρίζεται ότι είναι ο Joker. Και αυτό ανοίγει την πιθανότητα μιας ενδιαφέρουσας ιστορίας, ειδικά αν είχατε τον Joker του Joaquin Phoenix και μετά είχατε κάποιον που είτε μιμούνταν είτε ξεσκέπαζε αυτό που κάνει».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Peaky Blinders: Άξιζε αυτό το τέλος σε μια σειρά αριστούργημα;

Γιατί τέτοιος χαμός με το Hustle στο Netflix;

Spider-Man: No Way Home: Ξανά στις αίθουσες με την «fun version» της ταινίας