Η μητέρα του Jay-Z παντρεύτηκε με την επί χρόνια σύντροφό της Roxanne Wiltshire σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στη γειτονιά Tribeca στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με το TMZ, το οποίο δημοσίευσε φωτογραφίες από το ευτυχές γεγονός.

Στη γιορτή παρευρέθηκαν οι φίλοι και η οικογένειά τους, συμπεριλαμβανομένου του Jay-Z, της συζύγου του, Beyoncé και άλλων διασημοτήτων, όπως η Kelly Rowland, η Tina Knowles-Lawson, ο Tyler Perry και ο Robin Roberts.

Η Beyoncé παρουσίασε το φόρεμά της σε μια ανάρτησή της στο Instagram όπου φορούσε το ροδακινί σύνολό της που περιείχε κορσέ Dolce & Gabbana, κορμάκι και ασορτί φούστα. Ολοκλήρωσε το look με ένα φτερωτό σακάκι, μια δαντελένια τσάντα και ένα ζευγάρι αποχρώσεις.

Πίσω το 2017, ο Jay-Z μίλησε για πρώτη φορά για τη μητέρα του και την απόφασή της να κάνει γνωστό πως ελκύεται από τις γυναίκες. Το «come out» μάλιστα έγινε μέσω του τραγουδιού του «Smile».

«Η μαμά είχε τέσσερα παιδιά, αλλά είναι λεσβία/Έπρεπε να προσποιηθεί τόσο καιρό ότι είναι θεσπία/Έπρεπε να κρυφτεί στην ντουλάπα, γι’ αυτό θεραπεύει/Ντροπή της κοινωνίας και ο πόνος ήταν πολύς για να τον αντέξω.

Έβαλες δάκρυα χαράς όταν ερωτεύτηκες/Δεν έχει σημασία για μένα αν είναι αυτός ή αυτή/Θέλω απλώς να σε δω να χαμογελάς μέσα σε όλο το μίσος/Μαρία Αντουανέτα, μωρό μου, άσε τους να φάνε κέικ», είναι οι χαρακτηριστικοί στίχοι.

Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στη σειρά My Next Guest Needs No Introduction του David Letterman στο Netflix, ο καλλιτέχνης του «Run This Town» αποκάλυψε ότι όντως δάκρυσε από χαρά όταν η μητέρα του μοιράστηκε μαζί του ότι είχε ερωτευτεί.

«Φανταστείτε ότι πρέπει να ζήσετε τη ζωή σας ως κάποιος άλλος και νομίζετε ότι προστατεύετε τα παιδιά σας», εξήγησε το 2018. «Για να κάθεται μπροστά μου και να μου λέει «νομίζω ότι αγαπώ κάποιον», έκλαψα πραγματικά. Έκλαψα γιατί χάρηκα τόσο πολύ για εκείνη που ήταν ελεύθερη».

Ενώ είχε μια συζήτηση στο podcast «D’Usse Friday» το 2017, η Carter θυμήθηκε τη στιγμή που μίλησε στον γιο της από τη δική της οπτική γωνία.

«Καθόμουν εκεί και του μιλούσα μια μέρα. Επιτέλους άρχισα να του λέω ποια είμαι. Εκτός από τη μητέρα σου, αυτό είναι το άτομο που είμαι, ξέρεις; Αυτή είναι η ζωή που έζησα», είπε.

«Έτσι, ο γιος μου άρχισε στην πραγματικότητα, σαν να δακρύζει, γιατί έλεγε, «Έπρεπε να είναι μια φρικτή ζωή, μαμά». Ήμουν σαν, “Η ζωή μου δεν ήταν ποτέ φρικτή. Ήταν απλώς διαφορετική.” Αυτό τον έκανε να θέλει να κάνει ένα τραγούδι για αυτό».