Τους τελευταίους μήνες, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης έχουν καταλογίσει στον Brad Pitt διάφορες σχέσεις, οι οποίες όμως δεν επιβεβαίωνονταν με κάποιο τρόπο. Παρόλα αυτά, ο ηθοποιός μετά το διαζύγιό του με την Angelina Jolie, δείχνει έτοιμος να προχωρήσει στη ζωή του και ίσως τελικά να βρήκε το πρόσωπο για να το κάνει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η νέα γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του είναι η Ines de Ramon. Μια σειρά από φωτογραφίες δημοσίευσε, δείχνουν τον Pitt μαζί με την Ines έξω από το Orpheum Theatre, στο Λος Άντζελες, όπου έδινε συναυλία ο Bono.

Η 29χρονη δεν είναι άγνωστη, αφού επρόκειτο για την πρώην σύζυγο του Paul Wesley, ο οποίος πρωταγωνιστούσε στη σειρά Vampire Diaries. Τον Σεπτέμβριο, το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια τον χωρισμό του, μετά από 3 χρόνια γάμου.

Διαβάστε ακόμη: Kevin Spacey: Κατηγορείται για επιπλέον επτά σεξουαλικά αδικήματα εναντίον ενός άνδρα

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια ιδιωτική τελετή το 2019. Ωστόσο, εκπρόσωπος του ζευγαριού επιβεβαίωσε πως χώρισε και ζει χωριστά τους τελευταίους 7 μήνες. «Η απόφαση να χωρίσουμε είναι αμοιβαία και λήφθηκε πριν από μήνες. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας», ανέφερε η ανακοίνωση.

Όσο για την Ines de Ramon κατάγεται από το Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020, είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία «Anita Ko Jewelry», από όπου και προμηθεύονται τα κοσμήματά τους διάσημες προσωπικότητες, όπως η Kourtney Kardashian και η Hailey Bieber.