Το ειδύλλιο του Μπράντλεϊ Κούπερ και της Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται να φουντώνει. Το δίδυμο εθεάθη να φθάνει στη Νέα Υόρκη με το ίδιο αυτοκίνητο μαζί.

Ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε να οδηγεί μια μαύρη Mercedes G-Wagon με το 28χρονο μοντέλο να κάθεται στη θέση του συνοδηγού, σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε το TMZ στις 9 Οκτωβρίου. Στις εικόνες, η Χαντίντ φαινόταν να βγαίνει από το αυτοκίνητο για να ανακτήσει την τσάντα της Prada και μια ξεχωριστή καφέ τσάντα.

Για τη σύντομη έξοδό της, η βασίλισσα της πασαρέλας φόρεσε ένα μαύρο τζιν και ένα μπεζ, μακρυμάνικο μπλουζάκι. Σε μια άλλη φωτογραφία, ο Μπράντλεϊ Κούπερ εντοπίστηκε να απομακρύνεται με μια μαύρη τσάντα. Φορούσε μπλε μπλουζάκι, τζιν και μαύρο και πράσινο καπέλο του μπέιζμπολ.

Αν και δεν πήγαν κοντά στον επόμενο προορισμό τους, το ζευγάρι φάνηκε να έχει επιστρέψει από μια απόδραση. Μέρες πριν, το ζευγάρι είχε απολαύσει δείπνο μαζί στις 5 Οκτωβρίου στο Big Apple. Για το χαλαρό ραντεβού τους, η Τζίτζι Χαντίντ εθεάθη να φοράει μια κομψή μίνι φούστα, ένα λευκό crop top, ένα δερμάτινο μπουφάν και μαύρα loafers καθώς έφευγε από το εστιατόριο Via Caroto.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ διατήρησε το χαλαρό του στυλ εκείνο το βράδυ με ένα καρό πουκάμισο, ένα γαλάζιο μπλουζάκι, ένα τζιν και ένα κίτρινο καπέλο του μπέιζμπολ.

Ούτε ο Μπράντλεϊ ούτε η Τζίτζι έχουν επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση τους, αλλά το προφανές ειδύλλιό τους έρχεται λίγο αφότου οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι ο ηθοποιός του Silver Linings Playbook είχε επανασυνδεθεί με την πρώην του Ιρίνα Σάικ. Οι δυο τους μοιράζονται μαζί την κόρη τους, Λέα. Εκτός από τον Μπράντλεϊ, η Τζίτζι έγινε πρωτοσέλιδο τον περασμένο χρόνο για τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ωστόσο, η Ιρίνα έχει εμφανιστεί με τον πρώην ποδοσφαιριστή Τομ Μπρέιντι, ενώ ο Λεονάρντο απολαμβάνει το χρόνο του με το μοντέλο Vittoria Ceretti.

Πηγή: hello.gr