Εάν σκοπεύετε να αγοράσετε ένα καινούργιο ρολόι, είτε είναι το πρώτο είτε το δέκατο πέμπτο σας, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε ποια είναι τα καλύτερα νέα ρολόγια που προσφέρονται, σωστά; Γιατί ο τεράστιος όγκος επιλογών είναι τρελός.

Έχοντας αυτό κατά νου, κάναμε τη σκληρή δουλειά για εσάς, συγκεντρώνοντας τις πιο hot εκδόσεις ρολογιών.

Ρολόγια διαφόρων ειδών που κοστίζουν μια μικρή περιουσία αλλά και λίγο πιο προσιτά σε τιμή.

Όποιο κι αν είναι το γούστο, το στυλ ή ο προϋπολογισμός σας, ελπίζουμε ότι θα βρείτε ένα ρολόι που θα αξιολογήσετε πραγματικά.

Αυτά είναι τα καλύτερα νέα ρολόγια που προτείνουμε να προσθέσετε στη συλλογή σας (ή τουλάχιστον μείνετε στη λίστα επιθυμιών).

ρολόγια

Girard-Perregaux Pink Gold Laureato

Λίγα ρολόγια είναι τόσο εκθαμβωτικά όσο το τελευταίο μοντέλο Laureato 42 mm της Girard-Perregaux με τον συνδυασμό της ροζ χρυσής θήκης με το πράσινο καντράν στο φρέσκο νέο Laureato.

Η έκδοση Ultramarine Blue είναι επίσης αρκετά εντυπωσιακή. Το επόμενο έτος, αυτό το εμβληματικό ενσωματωμένο βραχιόλι γίνεται 50 ετών, οπότε με κάθε τύχη, θα εκπλαγούμε ακόμη περισσότερο από όσο το 2025. 44.100£ στο girard-perregaux.com

Τα 5 καλύτερα ανδρικά ρολόγια για το 2024

Bamford London ‘Harrods’ Limited-Edition Snoopy PVD GMT

Το να πούμε ότι ο Snoopy ήταν «απασχολημένος» στον κόσμο των ρολογιών πρόσφατα, δεν είναι αυστηρά αλήθεια. Ναι, προκάλεσε μεγάλη αναταραχή όταν εμφανίστηκε στα τελευταία MoonSwatches, αλλά το έκανε χαλαρώνοντας στο φεγγάρι με τον κολλητό του, τον Woodstock.

Ωστόσο, στη νέα συνεργασία του Bamford London με τους Harrods, αναγκάζεται να εργαστεί πολύ σκληρότερα. Στο χρώμα του θρυλικού πολυκαταστήματος του Λονδίνου, τα χέρια του Snoopy διπλασιάζονται ως δείκτες ώρας και λεπτών, ενώ ο Woodstock κάνει γύρους γύρω από το καντράν στο τέλος του δεύτερου δείκτη. Καθώς οι GMT πηγαίνουν, λίγοι άλλοι είναι τόσο αναιδείς. £1850. στο bamfordlondon.com

Τα 5 καλύτερα ανδρικά ρολόγια για το 2024

Seiko Prospex Solar Speedtimer Chronograph

Όταν πρόκειται να αγοράσετε το πρώτο σας καλό ρολόι που συνδυάζει αξία, αξιοπιστία, ποιότητα και ένα όνομα κύρους, δεν μπορείτε να σκεφτείτε κάτι άλλο εκτός από τη Seiko –με αυτό το σπορ νέο Prospex να αποδεικνύει κάπως την άποψή μου.

Εκτός από το ότι διαθέτει αξιοπρεπή αριθμό τεχνικών χαρακτηριστικών και υπογραμμίζει την ιστορία της ωρολογοποιίας και των αγώνων της ιαπωνικής μάρκας, ενώ το ατσάλινο μπρασελέ έχει επίσης κάποιο σοβαρό βάρος.

Στα 41 χιλιοστά με μαύρο καντράν, αισθάνεται πιο stealth από τα προηγούμενα Prospex Speedtimers –και λειτουργεί επίσης με ηλιακή ενέργεια, η οποία, ανάλογα με το πόσο οικολόγοι είστε, θα μπορούσε να είναι καθοριστικός παράγοντας για να το αποκτήσετε. 620£ στο seikoboutique.co.uk

Τα 5 καλύτερα ανδρικά ρολόγια για το 2024

Nomos Glashütte Tangente 38 Date Tiefseegrau

Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το Watches and Wonders και τα ρολόγια που δεν φεύγουν από το μυαλό μας είναι… αυτές οι νέες ειδικές εκδόσεις Tangente Date 38 mm που δίνουν πολύ χρώμα και ζωή στους εορτασμούς της 175ης επετείου του Nomos Glashütte.

Με 31 εκδόσεις, όλες τις ολοκαίνουργιες χρωματικές αποχρώσεις, σίγουρα τράβηξαν την προσοχή του κόσμου των ρολογιών -και όχι μόνο επειδή έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε αυτό το cleancut ρολόι σε πολύ απλές (λευκό ή μπλε), πολύ καθαρές εκδόσεις μόνο.

Στη νέα του εκδοχή όλα αλλάζουν κι αυτό μας αρέσει. £1.925 στο nomos-glashuette.com

Τα 5 καλύτερα ανδρικά ρολόγια για το 2024

Rado True Square Open Heart

Όταν είσαι ο πρώτος που κάνεις κάτι, υπάρχει πάντα η πίεση να συνεχίσεις να το κάνεις καλά. Η Rado και η IWC ήταν οι πρώτοι ωρολογοποιοί που πειραματίστηκαν με κεραμικά ρολόγια το 1986 –και σχεδόν 40 χρόνια μετά, είναι δίκαιο να πούμε ότι η Rado έχει κάνει περισσότερα από την IWC με κεραμικά κομμάτια.

Οι πιο πρόσφατες εκδόσεις True Square Open Hearts το αποδεικνύουν αυτό, με αυτό το εντυπωσιακό λευκό κεραμικό καντράν στολισμένο με πολύτιμους λίθους στα χρώματα του ουράνιου τόξου. 2.950 £. στο rado.com.