Μετά από σειρά απιστιών, ο εν διαστάσει σύζυγος της Emily Ratajkowski, αποφάσισε ότι θέλει εκείνη και μόνο εκείνη και την παρακαλάει για επανασύνδεση, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι.

To μοντέλο και ηθοποιός φαίνεται να χώρισε από τον σύζυγό της, Sebastian Bear-McClard, μέσα στον προηγούμενο μήνα και προετοιμάζει με τους δικηγόρους της το διαζύγιο. Τα νέα του χωρισμού «ξέσπασαν» αφού άρχισε να μεταδίδεται η φήμη ότι ο 41χρονος σκηνοθέτης ανεξάρτητων ταινιών την απατάει συστηματικά. Έχει εκτελέσει χρέη παραγωγού σε διάφορες ταινίες, ανάμεσά τους και το Uncut Gems του 2019 των αδερφών Safdie.

Από ό,τι φαίνεται, η 31χρονη δεν δύναται να τον δεχτεί πίσω και να τον συγχωρήσει, παρά τις εκκλήσεις του για επανασύνδεση.

“Ο Sebastian την ικετεύει να του δώσει άλλη μία ευκαιρία” αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της Ratajkowski στο Page Six.

“Αυτό, φυσικά, δεν πρόκειται να συμβεί καθώς η Emily έκανε την δική της έρευνα και βρήκε ακόμη περισσότερα σκ@τα από αυτά που περίμενε. Έκανε πολλά πίσω από την πλάτη της” προσθέτει.

Η πρώτη στιγμή που οι fans παρατήρησαν ότι υπάρχουν «σύννεφα» στον γάμο της Ratajkowski ήταν όταν την είδαν να κυκλοφορεί δημόσια χωρίς την βέρα της, ενώ ο Sebastian φόραγε ακόμη την δική του.

Άλλοι πρόσεξαν ότι τις τελευταίες μέρες η Emily έχει κάνει like στο Twitter σε tweets που σχολιάζουν την απιστία του συζύγου της.

Φίλοι του ζευγαριού χαρακτηρίζουν «πολύ στενάχωρη» την εξέλιξη της σχέσης τους καθώς ήταν «από τα πιο ωραία ζευγάρια».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και τέσσερα χρόνια. Ο γάμος του έγινε μετά από μόλις 2 εβδομάδες στις οποίες ήταν ζευγάρι.

Έχουν μαζί ένα παιδί, τον 1,5 έτους Sylvester.

Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski με τον 1,5 έτους γιο της, Sylvester.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

«Joker: Folie à Deux»: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του sequel

Alina Prokuda: Η Ουκρανή σεφ που κάνει τις πιο εύκολες και εντυπωσιακές γκουρμέ συνταγές για σνακ

Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η ατάκα που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει με τον Μάστορα