To sequel της ταινίας Joker του 2019 με πρωταγωνιστή τον Joaquin Phoenix, που θα βασίζεται σε χαρακτήρες της DC Comics, θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2024. Το «Joker: Folie à Deux», όπως ονομάζεται, του Todd Phillips, θα κάνει πρεμιέρα την ίδια ακριβώς μέρα με τον προκάτοχό του. Όλοι πιστεύουν ότι το sequel θα φτάσει και μπορεί να ξεπεράσει την επιτυχία της ταινίας του 2019.

Το Joker έγινε η πρώτη R rated ταινία που κέρδισε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στο παγκόσμιο box office. Η παραγωγή του «Joker: Folie à Deux» θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το Deadline. Δεν θα σχετίζεται καθόλου με το Extended Universe της DC, το οποίο αυτή τη στιγμή ετοιμάζει πέντε ταινίες, τις Black Adam, Shazam! Fury Of The Gods, Aquaman And The Lost Kingdom, The Flash και Blue Beatle. Η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας έρχεται μετά από την αναπάντεχη ακύρωση της ταινίας Batgirl, η οποία είχε κοστίσει 90 εκατ. δολάρια στο στούντιο.

Ο Joaquin Phoenix θα επαναλάβει τον ρόλο του Arthur Fleck, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα την Harley Quinn, λέγεται ότι θα την υποδυθεί η Lady Gaga. Σύμφωνα με μία πηγή, το βασικό μέρος της ταινίας Joker διαδραματίζεται μέσα στο άσυλο Arkham. Μέχρι στιγμής τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

O τίτλος «Folie à deux», προμηνύει ότι θα δούμε ένα ντουέτο. Είναι ένας γαλλικός όρος που σημαίνει «η κοινή τρέλα των δύο». Θα μπορούσε να αναφέρεται στη σχέση Joker-Quinn. Ο ηθοποιός Willem Dafoe, πάντως, είχε κάνει λόγο για μια ταινία που δεν θα σχετίζεται καθόλου με την Harley, αλλά μπορεί να ήταν μια «στάχτη στα μάτια».

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

«Στα σκουπίδια» η ταινία Batgirl, λίγο πριν την κινηματογραφική πρεμιέρα – Θα επέστρεφε και ο Michael Keaton ως Batman

Eiffel: Η ιστορία πίσω από τον Πύργο του Παρισιού «λουστραρισμένη» με ένα σικέ ρομάντζο

Leonardo diCaprio και Martin Scorsese ετοιμάζουν πολλά υποσχόμενη ταινία για λογαριασμό του Apple TV