Maluma και Μαντόνα κάνουν εντατικές πρόβες για την παγκόσμια περιοδεία της βασίλισσας της ποπ και σύμφωνα με δημοσίευματα, ο πολύς χρόνος μαζί τους έχει φέρει πολύ κοντά. Οι δυο τους, που έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν ξανά, έχουν δώσει αφορμές για σχόλια, αφού επιδίδονται σε πολλά χάδια μεταξύ τους, γεγονός που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο.

Διάφορες πηγές υποστηρίζουν πως η χημεία τους έχει προχωρήσει παρακάτω, ενώ δήλωσαν πως τους έχουν «τσακώσει» να είναι «άνετοι και πολύ αγκαλιασμένοι» προτρέποντας τους άλλους να τους δώσουν χώρο.

Το Page Six αναφέρει, μάλιστα, πως οι δυο τους είναι μαζί και πως η σχέση τους ξεκίνησε κατά τη διάρκεια των προβών. Στο μεταξύ, πέρασαν το Σαββατοκύριακο μαζί στη Νέα Υόρκη, δίνοντας περισσότερη τροφή για σχόλια.

Από την άλλη, Maluma και Μαντόνα έχουν μοιραστεί τη φιλία τους σε αναρτήσεις στο Instagram, κάτι που δείχνει πως έτσι κι αλλιώς είναι πολύ κοντά.

Maluma και Μαντόνα έχουν έρθει από πέρυσι κοντά

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται πως κάτι τρέχει μεταξύ τους. Πέρυσι, είχαν ξεκινήσει πάλι οι φήμες για ρομάντζο όταν η Μαντόνα συνόδευσε τον Maluma σε περιοδεία στο Μεντεγίν. Πέρασαν αρκετές ημέρες μαζί, με την βασίλισσα της ποπ να δημοσιεύει φωτογραφίες τους στα Insta stories της. Αλλά το τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους, δεν ξεκαθαρίστηκε ποτέ. 

Πρόσφατα, ο Maluma ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για να παρευρεθεί στο Met Gala και στη συνέχεια πέρασε χρόνο κάνοντας πρόβες και παρέα με τη Madonna.