Ο Γιώργος Αλκαίος ήταν να εμφανιστεί στη σκηνή των Mad Awards 2022, με την Έλενα Παπαρίζου, ωστόσο δεν συνέβη ποτέ, εξαιτίας της αποχώρησης της τραγουδίστριας, μετά το ξύλο μεταξύ του Snik και του Light. Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής, μιλώντας στον Τάσο Ριζόπουλο, η συνεργασία τους για τα βραβεία αποτελούσε το τελευταίο act.

«Ήμασταν το τελευταίο act και θα λέγαμε το «Τι τι». Είδα την Έλενα στο διάδρομο, κλαίγοντας. Εννοείται ότι με ρώτησε «τι κάνουμε τώρα, δεν μπορώ να βγω;» και της λέω αλλάζουμε και φεύγουμε».

Έλενα Παπαρίζου: Η ανάρτησή της για το ξύλο στα Mad Awards 2022

Η Έλενα Παπαρίζου κοινοποίησε τα συναισθήματά της και τοποθετήθηεκ για την απόφασή της να αποχωρήσει από τα MAD VMA 2022 με μια ανάρτηση.

«Η μουσική υπάρχει στη ζωή μας για να μας ενώνει. Για να περνάμε καλά. Χθες ζήσαμε κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει… Λυπάμαι βαθύτατα που το 2022 υπάρχει πόλεμος, πεθαίνει κόσμος, τα νοσοκομεία είναι γεμάτα μεγάλους και παιδιά με σοβαρά νοσήματα. Αυτά με θλίβουν. Αυτά είναι σοβαρά προβλήματα. Οχι αυτό που έγινε χθες μπροστά στα μάτια μας, μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών και κυρίως παιδιών. Το λιγότερο που οφείλαμε να κάνουμε είναι να απομακρυνθούμε από το σημείο της έντασης για να γλιτώσουμε τα χειρότερα».

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Stranger Things: Το Spotify έφτιαξε τη λίστα που «σώζει» από τον Vecna – Δες τη δική σου

Είπε το «ναι»: Αρραβωνιάστηκε η Taylor Swift με τον σύντροφό της, Joe Alwyn

Lena Headey: Μήνυση $1.5 εκατ. στην «Cersei» για κομμένο της ρόλο στο Thor: Love and Thunder