Τέλος στην φιλία του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον trapper Light, μετά τα περιστατικά των Mad VMAs στα οποία ο δεύτερος πιάστηκε στα χέρια με τον Snik, διαιωνίζοντας την κουλτούρα της βίας. Ο superstar των Bucks έκανε unfollow τον Χρήστο Ιωαννίδη, κατά κόσμον Light, γεγονός που καταδεικνύει το πλήγμα στην σχέση τους μετά το viral περιστατικό.

Πολλοί ήταν εκείνοι που «αφόρισαν» δημόσια τον Light, ο φίλος του όμως, Γιάννης Αντετοκούνμπο φαίνεται να το έκανε «αθόρυβα». Σημειώνεται ότι ο Light τον ακολουθεί κανονικά.

Αντετοκούνμπο

Οι δύο αφροέλληνες ήταν στενοί φίλοι πριν το συμβάν. Μάλιστα, ο Light είχε γράψει και τραγούδι εμπνευσμένο από την καριέρα του Γιάννη, με το όνομα «MVP Freestyle». Στο video clip εμφανίζεται και ο Αντετοκούνμπο.

Δείτε παρακάτω το εν λόγω βίντεο του Light που έχει γραφτεί για τον πρώην φίλο του:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα unfollow του Γιάννη γίνεται viral, καθώς λίγους μήνες πριν, όταν έκανε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη για ένα τεράστιο giveaway.

Τότε, που είχε ξεσπάσει η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα, ο γνωστός influencer είχε υποστηρίξει την πλευρά των φερόμενων ως βιαστών, με αποτέλεσμα να γίνει trend στο στο Twitter το hashtag #cancel_Kopsialis. Ο μπασκετομπολίστας μετά τα όσα έγιναν, διέκοψε τη συνεργασία του με τον Κοψιάλη, ενώ αργότερα τον έκανε και unfollow από το Instagram.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr: 

Super Κική: Μια γυναίκα έχει δικαίωμα στην άμβλωση, ένας άνδρας γιατί να μην έχει δικαίωμα να φύγει;

Μέντα 88: Έκανε τη μούρη του Light «κρέας», δεν θα παίζει πια τα τραγούδια του – Για τον Snik δεν είπαν κάτι

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik