Σήμερα είναι η μέρα. Η μέρα που το Stranger Things κυκλοφορεί το δεύτερο μέρος της 4ης σεζόν, στο Netflix. Μέχρι να έρθει η ώρα όμως που θα πατήσουμε play στις δύο αυτοτελείς ταινίες, το Spotify μας βάζει σε ένα άλλο τρυπάκι. Κι αυτό γιατί δημιούργησε τη λίστα που… σώζει από τον Vecna, για κάθε έναν ξεχωριστά.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει το πρώτο μέρος, είδατε πως το τραγούδι της Kate Bush, Running Up That Hill, είναι αυτό που βοήθησε την Max από το να γίνει ένα ακόμη θύμα του Vecna. Το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 1985, έγινε No1 χάρη στη σειρά των αδερφών Duffer. Το αξιοσημείωτο βέβαια είναι που η Kate Bush, που είναι ιδιαίτερα επιλεκτική, έδωσε άδεια για το τραγούδι.

Σύμφωνα με το Variety, η music supervisor της σειράς, Nora Felder, είχε το ελεύθερο από τους δημιουργούς, τους Duffer Brothers, να χρησιμοποιήσει όποιο κομμάτι επιθυμούσε η ίδια ώστε να μετατραπεί στο recurring theme της Season 4. «Οι στίχοι της Kate Bush μπορούν να σημαίνουν διαφορετικά πράγματα σε διαφορετικούς ανθρώπους. Στο πρόσωπο της Max και της επίπονης απομόνωσης και αποξένωσής της από τους άλλους, ένα ‘deal with god’  θα μπορούσε με σπαρακτικό τρόπο να εκφράσει την πεποίθηση της ίδιας ότι μόνο ένα θαύμα απίστευτης κατανόησης και υποστήριξης θα μπορούσε να την βοηθήσει να συνεχίσει τη ζωή της δυναμικά.

Στην περίπτωση της Max, αυτή η ανάγκη για ένα ‘deal with god’ μπορεί ίσως να γίνει μεταφορικά κατανοητή ως μια απεγνωσμένη κραυγή για αγάπη – έτσι ώστε η ίδια η Max να εκφράσει την απίστευτη ανάγκη που εκείνη έχει για κατανόηση και υποστήριξη, όσο η ίδια αισθάνεται τόσο σπαρακτικά μόνη», δήλωσε η Nora Felder.

Όσον αφορά για την λίστα του Spotify, μπαίνεις στο link και βλέπεις ποια σωτήρια τραγούδια είναι για σένα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Συναυλίες ξένων συγκροτημάτων στην Ελλάδα: Ας είμαστε ειλικρινείς, δεν λένε μία

Ξεκίνα τη σήμερα: Η μαύρη κωμωδία για τις σχέσεις που θα βρεις στο Disney+ θα σε κάνει να κολλήσεις

Ο Drake αποθεώθηκε για το house άλμπουμ του, η Beyonce λογοκρίθηκε: Διαμάχη για το νέο single της