Η ετοιμόγεννη Riri, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον ράπερ ASAP Rocky, εθεάθη σε γνωστό εστιατόριο στην Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, το Σάββατο βράδυ, με ένα δερμάτινο σύνολο και φουτουριστικά γυαλιά ηλίου που παρέπεμπαν στην κινηματογραφική τριλογία Matrix. Η 34χρονη τραγουδίστρια και fashion mogul όμως, δεν θα μπορούσε να μην προσθέσει λίγη λάμψη στο σύνολο της, βάζοντας ένα διαμαντένιο αποκαλυπτικό σουτιέν που αποκάλυπτε το πλούσιο μπούστο της.

Rihanna

Το δερμάτινο bold σύνολο της, αποτελείτο από ένα μικροσκοπικό δερμάντινο σορτσάκι, μια μακριά μαύρη, δερμάτινη καμπαρντίνα και leather μπότες μέχρι τους μηρούς της. Η ίδια, είχε αφήσει – όπως συνηθίζει το τελευταίο διάστημα – την καμπαρντίνα της ανοιχτή, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη φουσκωμένη κοιλιά της αλλά και το εντυπωσιακό διαμαντένιο σουτιέν της.

Rihanna

Το σύνολο συνδύασε με ασημένια κοσμήματα, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε μια sleek αλογοουρά. Όλη την απλότητα, την άφησε για το make up, αφού επέλεξε να φορέσει μόνο ένα ματ κραγιόν σε φυσικούς τόνους, μάλλον από την προσωπική της καλλυντική σειρά, Fenty Beauty by Rihanna.

Διαβάστε ακόμα:

BAFTA 2022: Η Jane Campion γράφει ιστορία και εν τη απουσία της – Τι θα δούμε στα Oscars

Pete Davidson: Αντάλλαξε ακραία μηνύματα με τον Kanye – «Είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα σου»

Hailey Bieber: Νοσηλεύτηκε με «συμπτώματα εγκεφαλικού» λόγω θρόμβου αίματος