Επέστρεψε από τις Μαλδίβες η Ιωάννα Τούνη και άρχισε να απαντά στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους ακολούθους της στο Instagram.

Η ίδια είχε πει από πριν ότι θα αναλάμβανε μόνη της τα έξοδα του ταξιδιού στον εξωτικό προορισμό, με αφορμή τα γενέθλια της. 

Με βίντεο στα social media, απάντησε στην ερώτηση που της απηύθυναν οι περισσότεροι από τους followers της, που δεν ήταν άλλη από το πόσα χρήματα ξόδεψε συνολικά για το ταξίδι.

«Είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα», έγραψε, ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή influencer στον λογαριασμό της στο Instagram αναφερόμενη σε Q&A που έκανε στο VIP κανάλι της στο Instagram.

«Λοιπόν επειδή είναι η νούμερο 1 ερώτηση που μου κάνετε πραγματικά και δεν ήθελα να την απαντήσω αλλά είπαμε ότι εδώ θα τα πω όλα. Έδωσα σύνολο περίπου 27.000 ευρώ για εμένα και τους φίλους μου. Ήμασταν 8 άτομα και το μωράκι μου 9. Κάντε μόνοι σας τις πράξεις. Έδωσα αρκετά OK. Αλλά άξιζαν και θα το ξαναέκανα. Το απόλαυσα πάρα πολύ. Έγινα 30 χρονών και το καμάρωσα και το χάρηκα. Μια φορά τα κάνεις αυτά στη ζωή σου» είπε η Ιωάννα Τούνη.