Άλλη μία… αλλόκοτη ανάρτηση έκανε ο ράπερ Kanye West στο Instagram. O 45χρονος παραδέχτηκε ότι έχει εθισμό στο πορνό και μάλιστα εξομολογήθηκε ότι είναι και από τους λόγους που «καταστράφηκε η οικογένειά του» (sic).

Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι τις δηλώσεις αυτές τις έκανε κάτω από μία φωτογραφία της Victoria Villarroel, της πρώην βοηθού και νυν φίλης της Kylie Jenner. Η σχέση της με τον εθισμό του Kanye στο πορνό; Άγνωστες.

«Μην επιτρέψετε στην Kris [Jenner] να σας σπρώξει στο Playboy όπως έκανε με την Kyle [εννοεί την Kylie Jenner] και την Kim» έγραψε στην λεζάντα της εικόνας της Victoria. 

Και συνέχισε: «Το Χόλιγουντ είναι ένα γιγάντιο μπουρδ@λο. Η πορνογραφία κατέστρεψε την οικογένεια μου και παλεύω με αυτόν τον εθισμό κάθε μέρα. Το Instagram το προωθεί αυτό, δεν θα αφήσω να συμβεί το ίδιο στην Northy και Chicago» συνέχισε.

Ο ράπερ μιλούσε για την Kris Jenner, η οποία εκτός από μητέρα των διάσημων αδερφών εκτελεί και χρέη μάνατζερ. Όταν αναφέρθηκε στο Playboy εννοούσε τα εξώφυλλα που έκανε το Σεπτέμβριο του 2019 η μία και το 2007 η άλλη, αντίστοιχα.

kanye-loses-it-on-isntagram-sex-addiction899