Όλοι οι άνθρωποι έχουμε τους εθισμούς. Για τον Drake, ο μεγαλύτερος εθισμός, είναι το πορνό. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο ράπερ, σε μια εκ βαθέων συζήτηση στην «The Howard Stern Show», εξηγώντας πως παρακολουθεί πορνό καθημερινά.

Σε βίντεο που ανέβασε ο Drake στον λογαριασμό του στο Instagram, ο παρουσιαστής της εκπομπής τον ρώτησε μετά την αποκάλυψη του, τι είδους πορνό βλέπει, με τον ράπερ να απαντά: «Απλά το καλύτερο. Μόνο τους καλύτερους. Παρακολουθώ πορνό σε καθημερινή βάση. Δηλαδή, πραγματικά, αυτοί είναι οι πραγματικοί σούπερ σταρ του κόσμου για μένα» πρόσθεσε ενώ γελούσε μαζί με τον Βρετανό ράπερ, Savage 21.

Στη συνέχεια, ο Drake εξήγησε πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό του με μία γυναίκα και να παντρευτεί, ελπίζοντας να μην την βρει αργά. «Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα, ξέρετε. Νομίζω ότι τελικά, όταν όλα ειπωθούν και αυτός ο εθισμός της δουλειάς και της επιτυχίας και της κίνησης προς τα εμπρός θα έχει τελειώσει, νιώθω ότι όλοι θα χρειαστούμε κάτι αληθινό. Ελπίζω να μην είναι πολύ αργά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη: Valentina Ferragni: Χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης και έχει ήδη νέο φλερτ – 19 ετών και διάσημος ηθοποιός στη Μαδρίτη

Να σημειωθεί εδώ, πως δεν έχει παντρευτεί ποτέ αλλά έχει έναν γιο, τον Άδωνι, καρπός της σχέσης του με την Γαλλίδα καλλιτέχνιδα, Sophie Brussaux, η οποία είναι πρώην σταρ ταινιών ενηλίκων με το ψευδώνυμο Rosee Divine.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο Drake δεν έχει μία γυναίκα αλλά τέσσερις. Και αυτό το εξηγεί λέγοντας πως «αυτή τη στιγμή, συνηθίζω να βγαίνω με τέσσερις ή πέντε γυναίκες επειδή μου αρέσουν δύο πράγματα σε κάθε κορίτσι».