Ένα απλό και συνηθισμένο outfit επέλεξε η Kim Kardashian για να πάει στο γυμναστήριο. Στις φωτογραφίες που ανέβασε φαίνεται να σηκώνει βάρη με ένα nude μπικίνι και ψηλές μπότες πάνω από το γόνατο. Στη λεζάντα έγραψε: «Κάνω τη δική μου βαριά δουλειά». Η ανάρτηση έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,400,000 likes.

H Κim θεωρείται πια από τις πιο επιδραστικές influencer παγκοσμίως, καθώς μετράει 329 εκατ. ακόλουθους. Συχνά ανεβάζει τα outfits που επιλέγει, όπως και στιγμές από την καθημερινή της ζωή. Το γυμναστηριακό της look, όμως, ήταν κάτι μη αναμενόμενο και ξεσήκωσε το κοινό της.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Kim χρησιμοποιεί το γυμναστήριο στο σπίτι της ως φόντο για μια φωτογράφιση μόδας. Πέρσι είχε ξαναφορέσει ένα μικροσκοπικό μαγιό ποζάροντας με τα βάρη.

Η Kardashian δημοσίευσε επίσης ένα βίντεο στο Instagram, τραβηγμένο με μια βιντεοκάμερα στο σκοτάδι, για να δείξει το τελευταίο της look. Πολλοί ήταν οι celebrities που την σχολίασαν, κάνοντας πλάκα μαζί της. «Ε, εντάξει», σχολίασε η Ciara, της οποίας το τραγούδι «Paint it Black» ακούγεται στο κλιπ. «Το φόρεσα στο γυμναστήριο σήμερα το πρωί», έγραψε ειρωνικά η Khloé. Κάποιοι πίστεψαν ότι η φωτογραφία ήταν μια «σπόντα» για τον Pete Davidson για να τον κάνει να ζηλέψει μετά τον χωρισμό τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Όπως και να έχει είναι μια εμφάνιση που δεν μπορεί να φορεθεί ρεαλιστικά στο γυμναστήριο. Ακόμα κι αν την εγκρίνετε, καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε. Διάδρομο με τακούνια δεν έκανε ποτέ κανείς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

A$AP Rocky: Κατηγορείται για επίθεση με όπλο κατά ενός πρώην φίλου του

Demi Moore: Κάνει τον γύρο των ελληνικών νησιών με πολυτελές γιοτ

Chiara Ferragni: Το μίνι φόρεμα που φόρεσε και άφηνε ακάλυπτο το στήθος της