Η Λάρσα Πίπεν εκτός από πρώην σύζυγος του Σκότι και νυν σύντροφος του Μάρκους Τζόρνταν -γιου του Μάικλ, είναι και λαλίστατη. Η ίδια φροντίζει να διατηρεί ένα σποτ στα φώτα της δημοσιότητας, αφού συμμετέχει στο Real Housewives. Σε κάθε της συνέντευξη τα media κάνουν πάρτι, αφού οι τίτλοι που δίνει είναι ονειρικοί.

Στην τελευταία της, για παράδειγμα, η 48χρονη με καταγωγή από Λίβανο και Συρία, δεν δίστασε να μοιραστεί με το κοινό κάποιες λεπτομέρειες για τον γάμο της με τον πάλαι ποτέ άσο των Bulls. «Κάναμε σεξ τέσσερις φορές στη διάρκεια της νύχτας. Κάθε νύχτας. Δεν υπήρξε νύχτα που να μην συμβεί αυτό στα 23 χρόνια που ήμασταν ζευγάρι» δήλωσε με φυσικότητα η Λάρσα.

Μετά το διαζύγιό τους, ακολούθησαν κι άλλοι μπασκετμπολίστες, όχι στα κυβικά του Πίπεν -και αναφερόμαστε αυστηρά στις επιδόσεις εντός του παρκέ, όπως ο Μαλίκ Μπίσλι, συμπαίκτης του γιου της στους Λος Άντζελες Λέικερς.

Κάποια στιγμή η συζήτηση έφτασε και στον νυν σύντροφό της, Μάρκους Τζόρνταν, όπου έσπευσε να τονίσει πως «Εννοείται πως αν παντρευτούμε θα αλλάξω το επώνυμό μου».

Αυτό που δεν ξεκαθαρίσε είναι αν διατηρήσει και το επίθετο «Πίπεν». Αν συμβεί αυτό, το όνομά της θα μοιάζει με περιγραφή αγώνα των Bulls στα 90s.