Ο Μάικλ Τζόρνταν απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ευρώπη αυτή την περίοδο προκαλώντας φρενίτιδα στους θαυμαστές του ανά τον κόσμο, με την παρουσία του. Εντύπωση φυσικά προκαλεί το πολυτελές γιοτ που χρησιμοποιεί για να «οργώνει» τη Μεσόγειο.

Πρόκειται για το «Joy» το οποίο είναι 70 μέτρων, στοιχίζει 80 εκατ. δολάρια και ναυπηγήθηκε μόλις το 2016. Αρχικά το ναύλωνε αλλά το 2019 το αγόρασε. Δεν είναι το μοναδικό γιοτ που χρησιμοποιεί ο Μάικλ Τζόρνταν αλλά είναι το πιο εντυπωσιακό. Έχει άλλο ένα το οποίο έχει ονομάσει «Catch-23».

Μάικλ Τζόρνταν

Έχει πέντε καταστρώματα. Το πλήρωμα του φτάνει τα 19 άτομα και μπορεί να φιλοξενήσει 12. Σε ένα από τα καταστρώματά του μάλιστα ο Μάικλ Τζόρνταν έχει φτιάξει και γήπεδο μπάσκετ για να εξασκεί το αγαπημένο του άθλημα. Ο ίδιος χώρος μπορεί να γίνει γήπεδο βόλεϊ.

Μάικλ Τζόρνταν

Μπορεί να φτάσει στους 16 κόμβους. Οι καμπίνες του είναι 8. Έχει ένα εσωτερικό τζακούζι, έναν κινηματογράφο, ένα σπα και μια εκπληκτική τραπεζαρία. Το ασανσέρ του είναι γυάλινο. Έχει ένα ζευγάρι κινητήρων 1.850 ίππων!

https://www.youtube.com/watch?v=sDPRqThwvPQ

*Φωτογραφίες: clutchpoints.com