Μπορεί σαν αθλητής να είναι κατά γενική ομολογία ο GOAT του αθλήματος, αλλά σαν παράγοντας δεν είχε την ίδια επιτυχία. Ο Μάικλ Τζόρνταν αγόρασε τους Σάρλοτ Χόρνετς το 2010 με αντάλλαγμα 180 εκατομμύρια, αλλά πλέον αναζητά υποψήφιο αγοραστή.

Το ποσό βέβαια που ζητάει είναι υπέρογκο, καθώς τα 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια που αναφέρει το ρεπορτάζ απαιτούν την ύπαρξη ενός πολύ γερού πορτοφολιού.

Φαίνεται πάντως πως αυτό βρέθηκε και έχει ελληνικό «χρώμα». Ο Ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος, Στιβ Αποστολόπουλος φέρεται να συνομίλησε τις προηγούμενες ημέρες με τον Τζόρνταν, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Έιντριαν Βοϊναρόβσκι δεν βρέθηκε η χρυσή τομή

Έτσι, αναγκάστηκε να κάνει πίσω στρεφόμενος πλέον στην εξαγορά των Γουάσινγκτον Κομάντερς, ομάδα του NFL. Παρ’ όλα αυτά, έγκυρες πηγές από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνουν λόγο για μια συμφωνία που δεν έχει «χαλάσει» οριστικά και σε περίπτωση που ο MJ χαμηλώσει κάπως τις απαιτήσεις του τα πάντα μπορούν να γίνουν.

Να σημειωθεί πως ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας ασχολείται με το real estate, έχοντας τη μεγαλύτερη ιδιωτική εταιρεία στον Καναδά, την Triple Group που ίδρυσε ο πατέρας του, Ανδρέας όταν μετανάστευσε στη βόρεια Αμερική, δουλεύοντας αρχικώς ως υπάλληλος στα KFC.