Ben Affleck και Jennifer Lopez παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, σε μια κατάφυτη έπαυλη στη Τζόρτζια, αξίας 8,9 εκατομμυρίων δολαρίων. Σε αντίθεση με την πρώτη στο Λας Βέγκας, που ήταν παρόντες τα παιδιά και η μητέρα της JLO, αυτή η γαμήλια τελετή έγινε παρουσία συγγενών, φίλων, αλλά και διασημοτήτων της A-List.

Η τραγουδίστρια εντυπωσίασε με το νυφικό της, ένα λευκό φόρεμα, υψηλής ραπτικής,με μακριά ουρά Ralph Lauren και πέπλο, ενώ ο ηθοποιός, που ήταν εξίσου κομψός, επέλεξε ένα ασπρόμαυρο σμόκιν.

Τον Ben Affleck συνόδευσαν τα τρία παιδιά του από τον γάμο του με την Jennifer Garner, ενώ δίπλα στην JLO στέκονταν τα δίδυμα παιδιά της, που απέκτησε με τον Mark Anthony. Το παρών έδωσαν ο Mat Damon, που συνδέεται με μακροχρόνια φιλία με τον Affleck, και έχουν μαζί κερδίσει τα Όσκαρ για το Good Will Hunting, ο Kevin Smith, ο Patrick Whitesell, o Jason Miller κ.α.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι δεν παρευρέθηκε στην τελετή ο μικρότερος αδελφός του Affleck, ο οποίος δήλωσε ότι έπρεπε να απουσιάσει από το γάμο λόγω «υποχρεώσεων στο σπίτι». Από την γαμήλια τελετή απουσίαζε και η Garner, η οποία αν και εξακολουθεί να είναι στενή φίλη με τον πρώην σύζυγό της, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω κάποιων γυρισμάτων στο Τέξας.

https://twitter.com/iamcindyr__/status/1561203342503776257

Το dress code για τους καλεσμένους

Οι καλεσμένοι ήταν όλοι ντυμένοι στα λευκά, καθώς ήταν το dress code του γάμου, ώστε να «δένουν» με τα χρώματα του ζευγαριού κατά τη διάκρεια της φωτογράφισης, αλλά και την κατάλευκη έπαυλη στην οποία έγινε η τελετή.

Τα λουλούδια, με τα οποία διακοσμήθηκε ο χώρος της δεξίωσης, ήταν επίσης λευκά. Στην έπαυλη υπήρχε μια εξέδρα στο χόρτο με λευκές καρέκλες που είχαν στηθεί για τους καλεσμένους, περιτριγυρισμένες από το καταπράσινο τοπίο και τα λευκά λουλούδια. Στο εντυπωσιακό τοπίο υπήρχαν ένα ολόλευκο πιάνο, κομψά τραπέζια που είχαν στηθεί σε μια αποβάθρα στην όχθη του ποταμού και μια πλατφόρμα για την επίδειξη πυροτεχνημάτων, ενώ ένας ολόλευκος διάδρομος οδηγούσε στο εσωτερικό της έπαυλης.

Τέλος, ο γάμος έγινε κάτω από δρακόντεια μέτρα. Μεγάλες πύλες ασφαλείας είχαν εγκατασταθεί στο τέλος του δρόμου των τεσσάρων χιλιομέτρων που οδηγεί στην εξοχική έπαυλη του Affleck. Ένα περιπολικό της αστυνομίας βρισκόταν σε κάθε πύλη, ενώ οι φρουροί μοίραζαν βραχιολάκια σε όλους τους προσκεκλημένους, ενώ τα ονόματά τους ελέγχονταν και διπλοελέγχονταν.

Επιπλέον, υπήρχαν αεροσκάφη και ελικόπτερα, τα οποία είχαν προειδοποιηθεί να μην πετούν σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων από τον χώρο λόγω του φαντασμαγορικού σόου πυροτεχνημάτων.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Νίκος Βέρτης: Τι απαντά για την κλωτσιά που έδωσε μετά από έλεγχο της αστυνομίας στο μαγαζί του

Escape At Dannemora: Δες το ΣΚ τη μίνι σειρά που έδειξε ότι ο Ben Stiller είναι ανερχόμενος σκηνοθέτης

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η αποκάλυψη που εντείνει τις θεωρίες συνωμοσίας για το θανατηφόρο τροχαίο