Το απίστευτο ποσό των 50 εκατομμυρίων δολαρίων, θα εισπράξει η Μάργκοτ Ρόμπι για τη συμμετοχή της στην «Barbie», με την ταινία να έχει ξεπεράσει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε εισπράξεις από την έναρξη της προβολής της.

Σύμφωνα με το Variety, στο ποσό που θα λάβει η Μάργκοτ Ρόμπι συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή της για τη συμμετοχή της στην «Barbie», όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και μπόνους εισπράξεων, με την εταιρεία της, LuckyChap Entertainment, να έχει αναλάβει και την παραγωγή της ταινίας.

Barbie: Μπόνους και στην Γκέργουιγκ μετά την τεράστια επιτυχία

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι και η σκηνοθέτης της ταινίας, Γκρέτα Γκέργουιγκ, αναμένεται να λάβει μπόνους μετά την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει η «Barbie» παγκοσμίως καταγράφοντας ρεκόρ, έχοντας ήδη κερδίσει τον «τίτλο» της ταινίας με τα υψηλότερα έσοδα, που φέρει την υπογραφή γυναίκας στη σκηνοθεσία της.

Η ταινία, που βασίζεται στην αγαπημένη κούκλα της Mattel, εξακολουθεί να γνωρίζει τεράστια επιτυχία, με την 33χρονη ηθοποιό να ενσαρκώνει την «Barbie» στο υπαρξιακό της ταξίδι, ενώ ενδεικτικό της προώθησης που έχει γίνει είναι και το γεγονός ότι το κόστος του marketing για την ταινία έχει ξεπεράσει το κόστος δημιουργίας της.

Το κινηματογραφικό «φαινόμενο» της «Barbie» έχει πάρει και μεγάλες κοινωνικές διαστάσεις, φέρνοντας «επιδημία» χωρισμών, ενώ πέρα από εισπρακτική επιτυχία, έχει αποτελέσει πηγή «έμπνευσης» και για τους χρήστες του διαδικτύου, κάποιες φορές με… όχι και τόσο καλό αποτέλεσμα.