αλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ήταν η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία έδωσε τη δική της μάχη με τον εθισμό στις ουσίες και το αλκοόλ. Όπως αποκάλυψε η ίδια, η απώλεια της μητέρας της, της αείμνηστης ηθοποιού Ζωής Λάσκαρη, ήταν το μεγάλο τεστ που θα έκρινε εάν θα έπαιρνε ξανά τον δρόμο του εθισμού, ενώ τόνισε πως εδώ και 20 χρόνια είναι καθαρή.

«Ήταν ένα τεστ η απώλεια της μάνας μου, που είναι ένα σοκαριστικό γεγονός, και θα μπορούσα εύκολα να ξαναγυρίσω σε αυτό τον πόνο», εξομολογήθηκε αρχικά στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου περιέγραψε το πώς πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στον εθισμό, κάνοντας λόγο για μία δύσκολη διαδικασία. «Κλείστηκα στο σπίτι, στη φύση. Εξαφανίστηκα απ’ όλους και απ’ όλα. Άρχισα να πονάω, να υποφέρω, να τα βλέπω όλα χάλια, αλλά να μένω εκεί, μόνη μου. Αυτό ένιωθα ενστικτωδώς ότι ήθελα να κάνω», δήλωσε.

«Ήμουν ανασφαλής μικρή, πολύ. Δεν ένιωθα ότι έπαιρνα την αγάπη που ήθελα, ήθελα την προσοχή. Νιώθεις ότι είσαι το επίκεντρο, ότι αλλάζει η ζωή σου…Ο εθισμός αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου.

Είχα αλλοιωθεί. Ο χαρακτήρας μου ήταν άλλο πράγμα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είμαι τώρα. Δεν έχεις συναίσθημα, δεν θες να νιώσεις, φοβόμαστε να νιώσουμε», τόνισε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για την περίοδο που ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Faysbook.gr