Βήμα βήμα οι αξιωματικοί της ΥΔΕΖΙ συνθέτουν το παζλ της αιφνιδιαστικής επίθεσης με πυροβολισμούς στην Πανόρμου, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (27/8).

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο 32χρονος ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό είναι αλβανικής καταγωγής και όπως τονίζεται από αστυνομικές πηγές έχει βεβαρημένο ιστορικό, καθώς εμπλέκεται με υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε βάρος του 32χρονου υπάρχει εκκρεμοδικία για τις παραπάνω υποθέσεις και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, την παρουσία του σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει.

Ο 32χρονος που τραυματίστηκε στον ώμο στο πάρκο της Πανόρμου, πήγε μάλιστα μόνος του στον Ερυθρό Σταυρό και αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες πήρε εξιτήριο σήμερα (28/8) από το νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα όμως, σε αυτή την μυστηριώδη υπόθεση στην περιοχή της Πανόρμου, εμπλέκεται και μία νεαρή κοπέλα. Πρόκειται για μία 20χρονη ελληνικής καταγωγής, η οποία όμως σύμφωνα με όσα απορρέουν από τις πρώτες καταθέσεις, περνούσε τυχαία από το σημείο.

Η κοπέλα φέρεται να είχε ολοκληρώσει το ωράριό της και περνούσε από την Πανόρμου για να συναντήσει φίλους της και να χαλαρώσει πριν επιστρέψει στο σπίτι της. Και η νεαρή κοπέλα, η οποία τραυματίστηκε στον δεξί μηρό, πήγε με δικά της μέσα στον Ερυθρό Σταυρό.

Η κατάστασή της αν και δεν ενέπνεε ανησυχία απαιτούσε χειρουργική επέμβαση. Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η ιατρική πράξη με επιτυχία και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και εκείνη να λάβει εξιτήριο.

Πανόρμου
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI) (Αρχείου)

Το χρονικό του επεισοδίου στην Πανόρμου

Ήταν γύρω στις 20:15, όταν η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Πανόρμου. Το στίγμα αφορούσε τη συμβολή των οδών Πανόρμου και Λαρίσης, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να καταφτάνει στο σημείο.

Παρ’ όλα αυτά όπως φαίνεται το περιστατικό είχε ήδη λάβει τέλος. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν το σημείο και ενημερώθηκε άμεσα η Ασφάλεια Αττικής για να ξεκινήσουν οι έρευνες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μία μικρή παρέα ανδρών βρισκόταν στο πάρκο της Πανόρμου και ενδεχομένως να υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός. Εκεί, κάποιος από αυτούς φέρεται να έβγαλε όπλο και να πυροβόλησε μερικές φορές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 32χρονου και της 20χρονης.

Κατά συγκεκριμένες πηγές ο τραυματισμός της κοπέλας προέκυψε έπειτα από εξοστρακισμό των βλημάτων.

Τόσο χθες το βράδυ όσο πολύ περισσότερο σήμερα (28/8) οι αξιωματικοί της ΥΔΕΖΙ κατάφεραν να συλλέξουν σημαντικές πληροφορίες για το περιστατικό από βιντεοληπτικό υλικό από καταστήματα της Πανόρμου, ενώ γίνεται προσπάθεια να εντοπιστούν οι κάλυκες από τους πυροβολισμούς. Μάλιστα προκαλεί εντύπωση στους έμπειρους αξιωματικούς το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ακόμη τέτοιο υλικό, κάτι που υποδεικνύει «επιμέλεια».

Photo credits: Evrokinissi (Αρχείου)