Επιστήθιος φίλος και συνεργάτης σε πολλά έργα με τον αδικοχαμένο Mad Clip ήταν ο 27χρονος τράπερ ο οποίος βρέθηκε… φορτωμένος στην περιοχή του Πεδίου του Άρεως, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (4/11).

Πρόκειται για έναν τράπερ με ιδιαίτερη παρουσία στο είδος της μουσικής του τα τελευταία χρόνια και έχει συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές με τον Mad Clip, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα πριν από δύο χρόνια.

Τράπερ, Κοκαΐνη

Αυτή ήταν η πρώτη φορά όπου συνελήφθη από τις Αρχές καθώς σε αντίθεση με άλλους τράπερ δεν επιδίωκε να προκαλεί, ενώ όπως ο ίδιος είχε δηλώσει δεν έχει σχέση με τα όπλα, τα οποία αποτελούν βασικό λόγο συλλήψεων αρκετών εκ των συναδέλφων του.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως το γεγονός πως στα τραγούδια του μιλούσε κάποιες φορές για σκηνικά που παραπέμπουν σε διακίνηση ναρκωτικών, αν και πότε σε αυτά τα κομμάτια δεν παρουσιάζονται τέτοια περιστατικά… κυριολεκτικά.

Η σύλληψη του 27χρονου τράπερ

Όπως ανέφερε χθες (7/11) το intronews.gr, o 27χρονος τράπερ εντοπίστηκε στο Πεδίον του Άρεως και συγκεκριμένη στη συμβολή των οδών Μαυροματαίων και λεωφόρου Αλεξάνδρας. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών σταμάτησε τον ίδιο και έναν φίλο του για έλεγχο, ωστόσο εκείνος επιχείρησε να το σκάσει πεζός.

Τράπερ, Κοκαΐνη

Κατά την καταδίωξή του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πέταξε μία αυτοσχέδια συσκευασία με 122 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ πάνω του βρέθηκαν 2.350 ευρώ.

Συνελήφθη για την κατοχή της κοκαΐνης, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Κυψέλης, όπου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Ο 27χρονος απολογήθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Τράπερ, Κοκαΐνη