Η συνάντηση του Τομ Κρουζ με την Σακίρα στο Grand Prix της Formula 1, φαίνεται πως έκανε την καρδιά του ηθοποιού να σκιρτήσει. Τα δημοσιεύματα ήδη γράφουν πως υπάρχει ένα ειδύλλιο ανάμεσά τους, εξηγώντας πως ο Κρουζ θέλει να «κυνηγήσει» την Κολομβιανή τραγουδίστρια.

Πήγες κοντά στον ηθοποιό του Χόλιγουντ που επικαλείται η Page Six, εξηγούν πως «υπάρχει χημεία ανάμεσά τους και θέλει να την κυνηγήσει. Η Σακίρα χρειάζεται ένα μαλακό ‘μαξιλάρι για να πέσει πάνω του, και αυτό θα μπορούσε να είναι ο Κρουζ».

Και οι δύο θέλουν να καλύψουν το κενό στην προσωπική τους ζωή. Για την Σακίρα θα μπορούσε να είναι μια ευκαιρία για να μπει στο μάτι του Πικέ, που είναι σε σχέση με την Κλάρα Κία και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι συχνές. Το σίγουρο είναι πως ο Κρουζ θέλει, αφού τον γοήτευσε τόσο που της έστειλε μέχρι και λουλούδια. 

Αξίζει να σημειωθεί όμως πως ο ηθοποιός δεν είναι εύκολος με τις σχέσεις του. Όπως γράφει και το Radar Online ο Τομ Κρουζ δεν περνάει την… πίστα των ραντεβού, αφού οι γυναίκες τον θεωρούν αυταρχικό και εγωμανή. Κι αυτό αναπόφευκτα του χαλάει τη φήμη, με αποτέλεσμα να μένει ελεύθερος καιρό τώρα. 

Η τελευταία του σχέση, με τη Χείλι Άτγουελ, έληξε άδοξα. «Πάλεψε πραγματικά σκληρά για να κρατήσει τη Χέιλι. Αλλά οι ελεγκτικοί του τρόποι έγιναν υπερβολικοί για εκείνη – και το τερμάτισε. Οι γυναίκες τον βρίσκουν υπερβολικά έντονο και έχει μετατραπεί στον λιγότερο περιζήτητο εργένη του Χόλιγουντ», είπε άνθρωπος από το περιβάλλον του. 

Πάντως, ο Τομ Κρουζ παρά το γεγονός ότι είναι ένας γοητευτικός άνδρας και με λαμπρή καριέρα, δεν είναι -σχεδόν καθόλου- περιζήτητος. Και σε αυτό ευθύνεται και η μακροχρόνια σχέση του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας. Ο ίδιος είναι πολύ αφοσιωμένος εκεί. 

Όσον αφορά τη Σακίρα τα πράγματα είναι περίπλοκα. Η βαθιά πληγή που της έκανε ο Πικέ, δεν κλείνει εύκολα. Ίσως ο έρωτας να περνάει με έρωτα, αλλά η τραγουδίστρια δεν μπορεί να έχει εύκολα εμπιστοσύνη σε άνδρα, μιας και ο Πικέ ενδέχεται να την έχει απατήσει με την Κλάρα Κία. Λογικά θα θέλει να μαζέψει τα κομμάτια της, εκτός αν ο Κρουζ βρει τον τρόπο να την ξεκλειδώσει.