Η Σακίρα έγινε άγαλμα στη γενέτειρά της , Μπαρρανκίγια, η οποία την τίμησε με ένα άγαλμα ύψους 6 μέτρων. Ο καλλιτέχνης Yino Márques το δημιούργησε έτσι ώστε να παραπέμπει στην πιο δημοφιλή χορευτική κίνησή της, μέσα από το βίντεο κλιπ του «Hips Don’t Lie», του 2005.

Η Σακίρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό φωτογραφία με το άγαλμα και τους γονείς της να ποζάρουν μπροστά από αυτό.  «Με κάνει χαρούμενη να το μοιράζομαι αυτό με τους γονείς μου και ειδικά με τη μητέρα μου στα γενέθλιά της» έγραψε η Σακίρα.

Στην συνέχεια ανέβασε και στιγμιότυπα της οικογένειάς της με τον δήμαρχο της περιοχής και για την αφιέρωση που της έκαναν, τόνισε: «Είναι πάρα πολύ για τη μικρή μου καρδιά».

«Μια καρδιά που συνθέτει, γοφοί που δεν λένε ψέματα, ένα απαράμιλλο ταλέντο, μια φωνή που συγκινεί τις μάζες και ξυπόλητα πόδια που βαδίζουν για το καλό της παιδικής ηλικίας και της ανθρωπότητας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η αφιέρωση. Στη συνέχεια, η Σακίρα ανάρτησε και ένα σχετικό βίντεο.

Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι το άγαλμα της Σακίρα, σε τίποτα δεν μας θυμίζει την αγαπημένη μας λατίνα σταρ, καθώς μόνο κιτς θα μπορούσε να το χαρακτηρίσουμε.

*Photo Credits: Shakira Instagram