Ο Βρετανός ηθοποιός Τομ Χίντλστον βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο Ναύπλιο. Θαυμαστές του τον εντόπισαν στην ψαροταβέρνα «Μπούνος Ψαροσαβούρας» και φωτογραφήθηκαν μαζί του. 

Στη φωτογραφία που ανήρτησε η σελίδα της ψαροταβέρνας στο Facebook, ο Τομ Χίντλστον πόζαρε χαμογελαστός με το προσωπικό, με τη λεζάντα να γράφει: «Ο Τομ Χίντλστον, γνωστός και ως Λόκι στην ομώνυμη σειρά της Marvel, βρέθηκε στο Ναύπλιο και μας τίμησε με την παρουσία του».

Εννοείται πως οι Έλληνες θαυμαστές του ηθοποιού σχολίασαν τη φωτογραφία, με φανερό ενθουσιασμό με έναν χρήστη να γράφει «Θα λιποθυμήσω αλήθεια!», ενώ ένας άλλος φανερά απογοητευμένος είπε «Όχι ρε φίλε κι έπινα καφέ λίγο πιο κάτω». 

Ο 42χρονος Χίντλστον είναι ένας από τους πιο δημοφιλής σταρ της γενιάς του, με τον ρόλο του ως μοχθηρός Λόκι στην ταινία «Thor» του 2011 να τον έχει εκτοξεύσει στο παγκόσμιο προσκήνιο. Ο ηθοποιός ενσάρκωσε τον σαρδόνιο χαρακτήρα 7 ακόμη φορές από το 2012 μέχρι το 2021, ενώ σήμερα ετοιμάζεται να επαναλάβει το ρόλο του στην δεύτερη σεζόν της ομώνυμης σειράς «Loki», που αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.