Μετά τον Leonardo DiCaprio και την Gigi Hadid, εκείνοι που απασχολούν τα δημοσίευματα είναι ο Brad Pitt και η Emily Ratajkowski. Οι φήμες τους θέλουν να είναι ζευγάρι, χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί κάτι επίσημα, αλλά όπως ξέρετε, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Όπως αναφέρουν ta δημοσιεύματα οι δύο σταρ βγαίνουν πολύ συχνά μαζί αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν αν πρόκειται για μια σοβαρή σχέση. Φίλοι του ζευγαριού δήλωσαν ότι οι δυο τους περνούν πολύ χρόνο μαζί αλλά δεν βγαίνουν επίσημα.

Στο μεταξύ, ένα πρόσωπο που γνωρίζει καλά τα όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ, δήλωσε πως: «Οι άνθρωποι κάνουν εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Brad δεν βγαίνει με καμία. Τον είδαν δύο φορές μαζί με την Ratajkowski». Δεν είναι σαφές πότε σταμάτησαν οι συναντήσεις μεταξύ τους αναφέρει το Page Six και προσθέτει ότι ο Pitt έχει επίσης «θεαθεί και με άλλες κοπέλες» τους τελευταίους μήνες και ότι δεν είναι ζευγάρι με καμία συγκεκριμένα. Ωστόσο, προσθέτει με υπονοούμενο: «Μείνετε συντονισμένοι».

Διαβάστε ακόμη: Rihanna: Κάνει comeback με την εμφάνισή της στο Super Bowl 2023

Ο Pitt πάντως εξακολουθεί να βιώνει το ατελείωτο διαζύγιο με την Angelina Jolie, ενώ η Ratajkowski χώρισε πρόσφατα, έπειτα από 4 χρόνια γάμου. Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει διάφρονα σενάρια για την ερωτική ζωή του Brad Pitt. Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι βγαίνει με την τραγουδίστρια Lykke Li, και τις ηθοποιούς Alia Shawkat και Andra Day. Όμως, όλες οι φήμες για όλες αυτές τις σχέσεις έχουν διαψευστεί.

https://youtu.be/DgOsg3u5-EM