Το μικρόφωνο που πέταξε η Cardi B σε θεατή συναυλίας της, όταν εκείνος έριξε πάνω της κάποιο υγρό, τέθηκε σε δημοπρασία στο eBay και πωλήθηκε για 100.000 δολάρια. 

Το μικρόφωνο τέθηκε, αρχικά, προς πώληση από τον Σκοτ Φίσερ, ιδιοκτήτη στούντιο με έδρα το Λας Βέγκας που είχε προμηθεύσει στον χώρο όπου εμφανίστηκε η Cardi B με τα απαραίτητα, όπως ηχεία. 

Κατά τη διάρκεια εμφάνισης της ράπερ, κάποιος πέταξε πάνω της ένα ποτήρι με κάποιο υγρό – ακολουθώντας το τελευταίο trend στα social media – και εκείνη δεν έμεινε αμέτοχη: απάντησε εκτοξεύοντας το μικρόφωνο. 

Ο φαν κατέθεσε αγωγή κατά της Cardi B, αλλά δεν ασκήθηκε δίωξη σε βάρος της. 

Ο Φίσερ ανέκτησε το μικρόφωνο και το έβαλε σε δημοπρασία, ενημερώνοντας πως τα κέρδη θα γίνουν δωρεά σε δύο φιλανθρωπικά σωματεία. 

Διαβεβαίωσε πως πρόκειται πράγματι για το μικρόφωνο που χρησιμοποιούσε η ράπερ κατά τη διάρκεια του περιστατικού – και όχι κάποιο άλλο – καθώς ήταν συντονισμένο με το ακουστικό της Cardi B αλλά και έφερε σχετική επιγραφή. 

«Είναι σύνηθες να μαρκάρεις όλα τα μικρόφωνα και τα ακουστικά με το όνομα εκείνου που θα το χρησιμοποιήσει, για να γίνει σωστός συνδυασμός τους» εξήγησε ο Fisher και συμπλήρωσε πως στο βίντεο φαίνεται πως το μικρόφωνο έχει μία λευκή ταινία στο τελείωμά του και «έτσι γνωρίζουμε πως είναι το δικό της». 

Παρά τη δυνατή ρίψη, το μικρόφωνο συνεχίζει να λειτουργεί. Ο αγοραστής θα το παραλάβει με μία επιστολή από τον Φίσερ, που θα βεβαιώνει την αυθεντικότητά του, αλλά και χειροποίητη θήκη. 

Περίπου 120 άτομα έκαναν προσφορές για την αγορά του, με τον πωλητή να αναφέρει πως δεν περίμενε ποτέ να γίνει τόσο περιζήτητο. Το μοντέλο του μικροφώνου κοστίζει συνήθως γύρω στα 1.000 δολάρια. 

«Ήλπιζα να πωληθεί 5.000 δολάρια, αλλά πάλι, δεν είχα καμία ιδέα (σ.σ. για το πώς θα πάει)».