Την απάντησή του για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, με διάφορους ηθοποιούς να χαμογελούν κατά τη διάρκεια της πορείας στο Σύνταγμα για τα Τέμπη, έδωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, βρέθηκε και εκείνος στο «στόχαστρο» των χρηστών του διαδικτύου, καθώς εθεάθη μαζί με άλλους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου να ποζάρει χαμογελώντας στις σχετικές φωτογραφίες, κάτι που θεωρήθηκε «ασέβεια» στη μνήμη των νεκρών από το τραγικό δυστύχημα.

Η ανάρτησή του

«Σήμερα που φαίνεται πόσο τρόμαξαν οι πραγματικοί υπεύθυνοι της τραγωδίας των Τεμπών, προσπαθούν με κιτρινισμό, έντυπα κ διάφοροι εκ δεξιάς προερχόμενοι μέσα στα social media να αμαυρώσουν την τεράστια συμμετοχή μας στην μεγαλειώδη συγκέντρωση του λαού επιλέγοντας φωτογραφικό υλικό που ” χαμογελάμε” ή και “γελάμε” όπως λένε.

Ξεχνούν οι αχρείοι πως η οικογένεια των ηθοποιών δεν βλέπεται κάθε μέρα και πως είναι ανθρώπινο συναίσθημα να βλέπεις τους φίλους σου να αγωνίζονται μαζί σου και ως εκ τούτου αυτό εξωτερικεύεται με χαμόγελο!

Ξεχνούν ότι μέσα στο τεράστιο πένθος όλων μας ή χαρά είναι μεγάλη όταν βλέπεις ότι ο λαός επιτέλους, κι έστω σοκαρισμενος από το τραγικό συμβάν και την ανευθυνότητα των κυβερνώντων, ξεχύθηκε αγανακτισμένος στους δρόμους..

Αχρείοι υποκριτές που δεν τολμάτε να βγείτε στους δρόμους κριτικάρετε με όποιο βρώμικο τρόπο θέλετε! Δεν θα μας πτοήσετε!

Εμείς τιμάμε τους αθώους που έχασαν των ζωή τους και με χαμόγελο κ χαρά, που είναι μέσα στην πορεία της ζωής, μαζί με τους νέους πάμε μπροστά να διορθώσουμε την πατρίδα μας που εσείς καταντήσατε ετσι…Εσείς ασχοληθείτε με το πενθόμετρο , την λάσπη και την κακία σας».

Τα σχόλια των χρηστών του Twitter