Ο διάσημος Αμερικανός μποξέρ, Μάικ Τάισον, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Γκράχαμ Μπέσινγκερ «In Depth with Graham Besinger» και περιέγραψε με απολαυστικό τρόπο τη στιγμή που τσάκωσε την πρώην σύζυγό του, Ρόμπιν Γκίβενς, στο κρεβάτι με τον σταρ του Χόλιγουντ, Μπραντ Πιτ.

«Έπρεπε να δεις το πρόσωπό του όταν με είδε. Είχα πάρει διαζύγιο, αλλά κάθε μέρα πήγαινα στο σπίτι της για να κάνω σεξ μαζί της», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τη συγκεκριμένη μέρα, κάποιος με πρόλαβε. Υποθέτω ότι ο Μπραντ Πιτ έφτασε εκεί νωρίτερα από εμένα»

Στα απομνημονεύματά του το 2013, «Undisputed Truth», ο Τάισον έγραψε για το υποτιθέμενο σκάνδαλο, ότι ο σταρ του Χόλιγουντ τον παρακάλεσε να μην τον «χτυπήσει».

Παρά τη φήμη που είχε ο Τάισον, ως ένας από τους πιο βίαιους πυγμάχους όλων των εποχών, ο ίδιος παραδέχτηκε στον παρουσιαστή, ότι φοβήθηκε και εκείνος τον Μπραντ Πιτ. «Φοβήθηκα κι εγώ, επειδή αυτό ήταν πριν από το “Matrix”. Αυτό το βραζιλιάνικο @@@ – προσπαθούσα να τρέξω αλλά επέστρεφα. Σκέφτηκα ότι καλύτερα να κάνω πίσω από αυτή τη μικρή λευκή @@@», είπε ο Τάισον.

Το διαζύγιο του Μάικ Τάισον και της Ρόμπιν Γκίβενς το 1988, μετά από μόλις λίγους μήνες γάμου, έλαβε μεγάλες διαστάσεις στον τύπο, κυρίως για τις βαριές κατηγορίες από την ηθοποιό εις βάρος του πυγμάχου για κακοποίηση, ψυχική και σωματική.

Η Γκίβενς αποκάλυψε ότι ο Τάισον την κακοποιούσε συναισθηματικά και σωματικά και είχε φτάσει σε ένα σημείο που τον φοβόταν. Οι κατηγορίες της σόκαραν τον κόσμο και η φήμη του γνωστού μποξέρ αμαυρώθηκε, καθώς ο τύπος τον κρέμασε στα «μανταλάκια».

Τα διεθνή μέσα συνέχισαν να καλύπτουν εκτενώς την ιστορία, που «πουλούσε» πολύ, αφού μέχρι και σήμερα η ιστορία τους κατατάσσεται στη λίστα με τα πιο πολυσυζητημένα διαζύγια. Στο τέλος, η Γκίβενς κέρδισε σύμφωνα με πληροφορίες, 10 εκατομμύρια δολάρια και ο Τάισον έμεινε να παλεύει για να ανακτήσει την κατεστραμμένη φήμη του.