Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την πριγκίπισσα Charlene να έχει φύγει ξανά από το Μονακό. Σύμφωνα με το περιοδικό Who της Αυστραλίας, επιβιβάστηκε σε ιδιωτικό αεροπλάνο στη Νίκαια της Γαλλίας, στις 21 Μαρτίου, με άγνωστο προορισμό. Όπως άγνωστο είναι και το χρονικό διάστημα που θα λείπει.

«Δεν είμαι σοκαρισμένος που η Charlene έφυγε ξανά από το Μονακό», είπαν πηγές στο αυστραλιανό περιοδικό. «Τα πάντα για την ασθένειά της ήταν αρκετά μυστηριώδη και ομιχλώδη. Το παλάτι έχει δώσει κάποιες πληροφορίες, αλλά έχεις την αίσθηση ότι συμβαίνουν πολλά περισσότερα από όσα λένε».

Σημειώνεται πως η πριγκίπισσα επέστρεψε πρόσφατα στο Μονακό, αφότου υποβλήθηκε σε θεραπεία για τη λοίμωξη στο λαιμό, τη μύτη και το αυτί, από την οποία προσβλήθηκε στην Αφρική. Μόλις έγινε καλά και της επετράπη να επιστρέψει αποδείχθηκε ότι ήταν ψυχικά και σωματικά εξαντλημένη και ως εκ τούτου έμεινε προσωρινά σε πολυτελή ελβετική κλινική για 95.000 ευρώ την εβδομάδα, προκειμένου να αναρρώσει.

Μάλιστα, ο Μονεγάσκος γαλαζοαίματος είχε αποκαλύψει πως η Charlene εισήχθη σε μονάδα ψυχικής υγείας μετά από οικογενειακό συμβούλιο με τους δύο αδελφούς και την νύφη της και με την σύμφωνη γνώμη της ίδιας. Η πριγκίπισσα επέστρεψε στα παιδιά και τον σύζυγό της, στα μέσα Μαρτίου.

Τότε, το Παλάτι είχε δημοσιεύσει μια ανακοίνωση που έγραφε: «Σε συμφωνία με τους γιατρούς της και ενώ η ανάρρωσή της βρίσκεται στο σωστό δρόμο, η πριγκίπισσα Charlene μπορεί τώρα να συνεχίσει την ανάρρωσή της στο Πριγκιπάτο με τον σύζυγό της και τα παιδιά της δίπλα της».

To ταξίδι στην Αφρική και οι φήμες για διαζύγιο

Η πριγκίπισσα για αρκετούς μήνες ήταν καθηλωμένη στη Νότια Αφρική, στον τόπο καταγωγή της, εξαιτίας της λοίμωξης που υπέστη. Η 10μηνη διαμονή της εκεί όμως συνοδεύτηκε και από διάφορες άλλες φήμες, όπως το μεγάλο ρήγμα στο γάμο της με τον Αλβέρτο και ένα επικείμενο διαζύγιο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα γαλλικών, ισπανικών και γερμανικών περιοδικών, η αποκάλυψη πως ο σύζυγός της έχει και τρίτο εξώγαμο τέκνο, μια κόρη που γεννήθηκε το 2005, όταν η πριγκίπισσα διατηρούσε, ήδη, σχέση με τον γιο του Rainier και της Grace Kelly ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για την θλιμμένη πριγκίπισσα.

Η Charlene επέστρεψε στο Μονακό στις 8 Νοεμβρίου φανερά αδυνατισμένη ενώ το παλάτι κατά την παραμονή της στη Νότιο Αφρική ανακοίνωσε ότι η πριγκίπισσα υπεβλήθη σε επέμβαση με αναισθησία λόγω σοβαρής λοίμωξης στα ιγμόρεια. Φίλοι της Σαρλίν αποκάλυψαν στην ιστοσελίδα Page Six πως η σύζυγος του Αλβέρτου κινδύνεψε να πεθάνει και μπορούσε να λάβει τροφή μόνο με καλαμάκι.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Παντρεύτηκαν Brooklyn Beckham και Nicola Peltz – Ο πολυτελής γάμος στη Φλόριντα

Τέλος οι φήμες: Jennifer Lopez και Ben Affleck αρραβωνιάστηκαν ξανά – Το βίντεο της τραγουδίστριας

Με πληροφορίες από royalcentral