Ο μυστικός πράκτορας 007, James Bond, φτάνει στο Μονακό με σμόκιν – όπως πάντα- για την πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας. Η Όπερα Γκαρνιέ θα φιλοξενήσει την εκδήλωση της ανεπίσημης πρεμιέρας στις 29 Σεπτεμβρίου παρουσία του Υψηλότατου Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’, του σκηνοθέτη Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα και ανθρώπων της παραγωγής. Τα μέλη του cast, ωστόσο, δεν θα παραβρεθούν.

Η ταινία αναμένεται να παιχτεί στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 6 Οκτωβρίου. Αρχικά η πρεμιέρα της τελευταίας ταινίας του James Bond, «No Time to Die»,είχε προγραμματιστεί για τις 7 Απριλίου 2020 στο Grimaldi Forum, αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.  Πρόκειται για μοναδική εμπειρία, καθώς θα μεταφέρει του θεατές στον κόσμο του πράκτορα 007. Μια βραδιά στο Casino Royale θα συνοδεύσει την προβολή, ενώ το εισιτήριο για την ταινία και όλα τα event κοστίζει 2.500 δολάρια ή 2.123 ευρώ.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα χρηματοδοτήσουν το νέο βραβείο που δόθηκε από το Princess Grace Foundation-USA. Αυτό θα γίνει προς τιμήν ενός από τα ιδρυτικά μέλη του, κατοίκου του Μονακό και πρώην James Bond, του Sir Roger Moore, ο οποίος πέθανε το 2017. Το Princess Grace Foundation-USA είναι αφιερωμένο στην υποστήριξη των αναδυόμενων καλλιτεχνών στο θέατρο, το χορό και τον κινηματογράφο. Χορηγεί την περαιτέρω καριέρα τους, την επαγγελματική τους ανέλιξη, ενώ έχει βοηθήσει και τον Cary Joji Fukunaga.