Σύμφωνα με την «The Sun», ο 80χρονος ηθοποιός θα επιστρέψει πίσω από το τιμόνι ως «Travis Bickle» και θα επαναλάβει ορισμένες από τις θρυλικές ατάκες του στο πλαίσιο σειράς διαφημίσεων για την Uber.

Μεταξύ αυτών, φυσικά, η ευρέως γνωστή ατάκα από την ταινία που καθιέρωσε τον Ντε Νίρο, «You talkin’ to me?».

Την ίδια ώρα, πηγές αναφέρουν ότι η Uber ευελπιστεί πως θα έρθει σε συμφωνία και με άλλους καλλιτέχνες, οι οποίοι θα εμφανίζονται ως πελάτες στις σχετικές διαφημίσεις, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν θα συμπρωταγωνιστούν σε αυτές πλάι στον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό, ή θα αποτελούν ξεχωριστά κλιπς.

Ρόμπερτ ντε Νίρο: Σε σειρά διαφημίσεων για να καλύψει τα έξοδά του μετά τα πολλαπλά, δαπανηρά διαζύγια

Σημειώνεται ότι αν και το «Taxi Driver» είναι μία ταινία συνυφασμένη με τους δρόμους της Νέας Υόρκης, η Uber έχει αποφασίσει τα γυρίσματα των νέων διαφημίσεων να γίνουν στο Λονδίνο, ενώ υπενθυμίζεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη διαφημιστική καμπάνια με πρόσωπο τον Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός τα τελευταία χρόνια συμμετέχει σε σειρά διαφημίσεων για διάφορα προϊόντα, καλύπτοντας τα έξοδά του μετά τα πολλαπλά δαπανηρά διαζύγια και χωρισμούς από τις μητέρες των επτά παιδιών του.

Ο «Ταξιτζής», κατά την κυκλοφορία της ταινίας, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και θεωρείται μία από τις καλύτερες ταινίες της δεκαετίας του 1970, αλλά και όλων των εποχών, ενώ πρόκειται για τη δεύτερη συνεργασία του Ντε Νίρο με τον Σκορσέζε.

Στο πρόσφατο παρελθόν τους, οι δύο σπουδαίοι άνδρες του κινηματογράφου συνεργάστηκαν στο «The Irishman», αλλά και στο επερχόμενο «Killers of the Flower Moon».