Μήνυση για σεξουαλική επίθεση κατά του Βιν Ντίζελ υπέβαλε η πρώην βοηθός του, Άστα Γιόνασον, υποστηρίζοντας ότι έπεσε θύμα των ορέξεων του ηθοποιού σε ξενοδοχείο στην Ατλάντα των ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2010.

Η Γιόνασον υποστηρίζει ότι όλα συνέβησαν όταν ο ηθοποιός την προσκάλεσε στη σουίτα του αφού είχε επιστρέψει από ένα κλαμπ. Η πρώην βοηθός του Ντίζελ περιγράφει ότι ο ηθοποιός την άρπαξε από τα χέρια και την έριξε στο κρεβάτι. Όταν, δε, του ζήτησε να σταματήσει ο Ντίζελ, της έπιασε το στήθος και την φίλησε στο στήθος «παρά τις εκκλήσεις μου». Στη συνέχεια ο Ντίζελ όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά της σήκωσε το φόρεμα, την κακοποίησε και τη χάιδεψε στα πόδια και στο μέσα μέρος των μηρών της.

Η Γιόνασον υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει τρέχοντας προς το μπάνιο αλλά ο ηθοποιός, σύμφωνα με τα όσα η ίδια λέει, κατάφερε να την στριμώξει σε έναν τοίχο βάζοντας τα χέρια της στο «ερεθισμένο πέος» του και στη συνέχεια αυνανίστηκε. «Τρομοκρατημένη η Γιόνασον έκλεισε τα μάτια της προσπαθώντας να «απομακρυνθεί» από την σεξουαλική επίθεση ώστε να μην τον εξαγριώσει» αναφέρεται στη μήνυση. «Τότε άκουσε ήχους βογγητών από τον Ντίζελ. Πάγωσε σε κατάσταση σοκ και δεν μπορούσε να κουνηθεί» συμπληρώνεται στο κείμενο της μήνυσης.

Η Γιόνασον αναφέρει στη μήνυσή της ότι ώρες μετά την επίθεση που καταγγέλλει ότι της έκανε ο Ντίζελ, την απέλυσαν μετά από χειρισμούς της αδελφής του ηθοποιού, της Σαμάνθα Βίνσεντ. Η πρώην βοηθός του διάσημου ηθοποιού υποστηρίζει οτι υπέφερε και συνεχίζει να υποφέρει από συναισθηματική πίεση και ψυχολογικό και σωματικό πόνο προσθέτοντας ότι ο λόγος που δεν μίλησε μέχρι σήμερα ήταν μια συμφωνία να μην αποκαλύψει τίποτα που είχε υπογράψει αλλά πήρε δύναμη μετά το κίνημα MeToo.

Ο δικηγόρος του Βιν Ντίζελ μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης ανέφερε: «Ξεκαθαρίζω ότι ο Βιν Ντίζελ αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς στο σύνολό τους. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει ακούσει για κάτι που φέρεται να έχει γίνει πριν από 13 χρόνια από μια εργαζόμενη για μόλις 9 ημέρες. Υπάρχουν ξεκάθαρα στοιχεία που καταρρίπτουν αυτούς τους εξωφρενικούς ισχυρισμούς».

*Photo Credits: SHUTTERSTOCK