Στα 57 της χρόνια, η Σίντι Κρόφορντ αποδεικνύει πως η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο. Ένα από τα πιο σέξι μοντέλα παγκοσμίως, παραμένει γοητευτικό και σαγηνευτικό, αποδεικνύοντας το ξανά με μία ανάρτηση στο Instagram της.

Η Σίντι Κρόφορντ πόζαρε στο κρεβάτι της, με μόνο ένα σεντόνι να την καλύπτει και με το ένα χέρι να κρατά ένα τηλέφωνο και στο άλλο ένα περιοδικό. Οι 8 εκατομμύρια ακόλουθοι της, την αποθέωσαν όπως ήταν λογικό.

Σίντι Κρόφορντ

Υπενθυμίζεται πως η Σίντι Κρόφορντ πρόσφατα είχε μιλήσει ανοιχτά στη νέα σειρά ντοκιμαντέρ του Apple Tv+, «The Super Models», για τη δύσκολη στιγμή που βίωσε με την Όπρα Γουίνφρεϊ, όταν βρέθηκε στην εκπομπή της πρώτη φορά, για συνέντευξη.

Επρόκειτο για τη στιγμή που η Όπρα αναφερόμενη στη Σίντι Κρόφορντ, είπε χαρακτηριστικά: «Είχε πάντα αυτό το σώμα; Σήκω για λίγο, αυτό είναι αυτό που αποκαλώ ‘κορμί’».

Αναλογιζόμενη το πώς ένιωθε εκείνη τη στιγμή, η Σίντι Κρόφορντ παραδέχτηκε στο ντοκιμαντέρ: «Ήμουν σαν ένα αντικείμενο, σαν ένα παιδί, να με βλέπουν και να μην με ακούνε. Όταν το βλέπεις με τα σημερινά μάτια, η Όπρα λέει: “Σήκω όρθιος και δείξε μου το σώμα σου”. Δείξε μας γιατί αξίζεις να είσαι εδώ».

«Εκείνη τη στιγμή δεν το κατάλαβα και κοιτώντας πίσω, σκέφτηκα: “Θεέ μου, αυτό δεν ήταν εντάξει”. Ειδικά από την Όπρα!», πρόσθεσε. Σε άλλο σημείο, η Όπρα απηύθυνε αρκετές ερωτήσεις στον μάνατζερ που μίλησε εκ μέρους της νεαρής Σίντι Κρόφορντ.

Σίντι Κρόφορντ
Σίντι Κρόφορντ