Οι Swifties καλούνται να σαλπάρουν για τις Μπαχάμες τον επόμενο χρόνο σε μια κρουαζιέρα θαυμαστών τεσσάρων διανυκτερεύσεων από το Μαϊάμι.

Οι διοργανωτές της κρουαζιέρας, ταξιδιωτικοί πράκτορες στο Marvelous Mouse Travels, φροντίζουν να σημειώσουν πολλές φορές στον ιστότοπο της εκδήλωσης ότι «δεν συνδέεται με την Τέιλορ Σουίφτ». Το ταξίδι, που ονομάστηκε «In My Cruise Era», έχει προγραμματιστεί να αποπλεύσει από το λιμάνι του Μαϊάμι στις 21 Οκτωβρίου 2024, την επομένη της τελευταίας εμφάνισης της Τέιλορ Σουίφτ στην πόλη.

Η θεματική κρουαζιέρα με την Τέιλορ Σουίφτ

«Ελάτε μαζί μας καθώς γιορτάζουμε την Τέιλορ, να κάνουμε νέους φίλους, να ντυνόμαστε σαν να ζούσαμε στις αγαπημένες μας εποχές, να ανταλλάσσουμε βραχιόλια φιλίας και απολαμβάνουμε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτό το καταπληκτικό πλοίο!» λέει η ιστοσελίδα.

Η Jessica Malerman, η Nicole Rivera και η Shelby Reyes είναι οι ταξιδιωτικοί πράκτορες του Marvelous Mouse που φιλοξενούν την κρουαζιέρα.

Το πλοίο Allure of the Seas της γραμμής κρουαζιέρας διαθέτει 2.748 καμπίνες, με χωρητικότητα (σε διπλή χωρητικότητα) για 5.496 επισκέπτες. Δεν είναι σαφές από τον ιστότοπο της εκδήλωσης το πόσο μεγάλο θα είναι το μέρος του πλοίου αναμένεται να διατεθεί για τους θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ.

Οι πράκτορες πίσω από την κρουαζιέρα δεν απάντησαν αμέσως στο αίτημα του CNN Travel για περισσότερες πληροφορίες. Η Royal Caribbean παρέπεμψε τις ερωτήσεις στο ταξιδιωτικό γραφείο. Οι λεπτομέρειες είναι ακόμη υπό επεξεργασία. οι διοργανωτές λένε ότι συνεργάζονται με την Royal Caribbean σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με Τέιλορ Σουίφτ.

Ορισμένες προτεινόμενες εκδηλώσεις, οι οποίες υπόκεινται σε αλλαγές, είναι ένα θεματικό χορευτικό πάρτι που ονομάζεται «I don’t wanna dance if I’m dancing with you» και το θεματικό καραόκε με τίτλο «Heartbreak is the national anthem, το τραγουδάμε περήφανα. ” Το ιδιωτικό νησί της Royal Caribbean και το Nassau στις Μπαχάμες είναι τα δύο λιμάνια.

Από την Πέμπτη, ο ιστότοπος της εκδήλωσης έδειχνε τις αίθουσες του μπαλκονιού στον πεζόδρομο ως sold out. Άλλοι τύποι καμπίνας φαίνεται να είναι διαθέσιμοι. Οι καμπίνες αναφέρονται ως απαιτούμενες κατάθεση $100 ανά άτομο. Οι τιμές κυμαίνονται από 1.573 $ έως 1.967 $ συνολικά για δίκλινο. Όλοι οι επισκέπτες ηλικίας κάτω των 21 ετών πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα 21 ετών και άνω, με περιορισμένες εξαιρέσεις.

Η συνεχιζόμενη περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ, «Eras», έχει πυροδοτήσει απίστευτη ζήτηση από τότε που ξεκίνησε την άνοιξη, με πολλούς θαυμαστές να ταξιδεύουν για να παρακολουθήσουν τα περιζήτητα σόου. Πρόσφατα, μια αναβληθείσα συναυλία ώθησε μια αεροπορική εταιρεία να παραιτηθεί από τα τέλη αλλαγής για τους θαυμαστές που παρέτειναν τη διαμονή τους στο Μπουένος Άιρες.

Πηγή: CNN.COM