Στην εκπομπή «Ελένη» και στη Δήμητρα Καλφούντζου παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια της εκπομπής «Μαμά- δες» μίλησε για τον 3,5 ετών γιο της Αρίωνα, τις αλλαγές που έφερε στη σχέση της με τον Δήμο Αναστασιάδη και τον τρόπο με τον οποίο ερωτεύεται από την αρχή τον σύντροφο της.

«Το παιδί τα αλλάζει όλα. Μετά τον ερχομό του παιδιού, καμία έννοια δεν έχει το ίδιο περιεχόμενο. Ούτε η ζωή, ούτε ο χρόνος, ούτε τα όνειρα. Από τη μία λες “τι έχω κάνει στη ζωή και μου αναλογεί αυτή η αγάπη” που σου δίνει το παιδί σου και από την άλλη νιώθεις ενοχές ακόμη και για τα αυτονόητα.

Οι μπαμπάδες έχουν έναν καταπιεστικό ρόλο, πρέπει να παρέχει, να είναι δυνατός, να στηρίζει οικονομικά. Το συναίσθημα τους επετράπη τα τελευταία χρόνια», είπε αρχικά η Τζένη Θεωνά.

Σχετικά με τις πιο άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια συνέντευξης, η ηθοποιός απάντησε: «Σχέσεις και εγκυμοσύνες. Επειδή είμαστε άνθρωποι του χώρου, σχολιάζεται πολύ αρνητικά να μη θέλεις να απαντήσεις.

Σου λένε αφού είσαι στον χώρο έχεις και την υποχρέωση. Σαν άνθρωπος μπορείς να έχεις χίλιους λόγους να θέλεις κάτι να προστατεύσεις».

«Είναι πολύ σημαντικό να βλέπω ότι ο σύντροφος μου κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Ο Δήμος έχει άγχος με το παιδί. Τον άκουγα μια μέρα να του λέει να περιμένει να πάω εγώ για να φάει ένα αμύγδαλο», πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά.

Τέλος, σχετικά με το πώς έχει αλλάξει η σχέση της με τον Δήμο μετά τον ερχομό του γιου της, η ηθοποιός σχολίασε: «Προφανώς όλες οι σχέσεις αλλάζουν γιατί όταν έρχεται ένα παιδάκι, από ζευγάρι γίνεσαι οικογένεια. Υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι. Θέλει δουλίτσα για να γίνει μια επαναφορά.

Προσθέτει στο ζευγάρι και προκλήσεις αλλά και βάθος και αγάπη και σεβασμό. Όταν ο Δήμος μου λέει “είσαι πολύ καλή μητέρα” ή “θα ήθελα να έχω μια μαμά σαν εσένα”, παρότι που είναι μια συγκλονιστική μητέρα και πεθερά, είναι πολύ μεγάλο κομπλιμέντο».

Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι ήμουν ζευγάρι με τον γιο μου, Αρίωνα. Το είχα χάσει. Πηγαίνω στο μαγαζί, βλέπω τον Δήμο και λέω “αυτός είναι”».