Για πρώτη φορά γονείς θα γίνουν ο Ρόμπερτ Πάτινσον και η Σούκι Γουότερχαουζ. Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την τραγουδίστρια, η οποία το ανακοίνωσε με έναν τρόπο που μας θύμισε περίπου εκείνον της Beyonce.

Η Σούκι Γουότερχαουζ βρέθηκε στη σκηνή του Corona Capital Festival, στο Μεξικό, και έδειξε την φουσκωμένη της κοιλιά χαϊδεύοντάς την. Σε βίντεο που δημοσίευτηκε στο Twitter, η Γουότερχαουζ φαίνεται να μιλάει στο κοινό, αποκαλύπτοντας το σκεπτικό για την επιλογή του outfit της.

«Σκέφτηκα να φορέσω κάτι αστραφτερό σήμερα για να σας αποσπάσω την προσοχή από κάτι άλλο που συμβαίνει», είπε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι λειτουργεί».

Η Σούκι Γουότερχαουζ φόρεσε ένα εφαρμοστό μωβ μίνι φόρεμα με αστραφτερό, χρυσό στρίφωμα στο κάτω μέρος. Συνδύασε το σύνολο με αστραφτερές χρυσές μπότες μέχρι το γόνατο.

Πότε ξεκίνησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι φήμες για εγκυμοσύνη είχαν ξεκινήσει τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ζευγαριού στα βραβεία GO στο Λος Άντζελες.

Σούκι Γουότερχαουζ και Ρόμπερτ Πάτινσον είναι μαζί εδώ και πέντε χρόνια, κρατώντας τη σχέση τους όσο γίνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια -είχε δώσει μια γεύση από τη σχέση τους, αποκαλύπτοντας ότι δεν περνούν ποτέ περισσότερο από δύο μήνες χώρια όταν εργάζονται. «Ούτε εγώ το πιστεύω πως είμαι τόσο ευτυχισμένη με κάποιον για σχεδόν πέντε χρόνια».

*Φωτογραφία: GettyImages