Όσο φουντώνουν οι φήμες για τον χωρισμό του Βενσάν Κασέλ με το μοντέλο Τίνα Κουνακέι, τόσο ο ηθοποιός τις επιβεβαιώνει με τις κινήσεις του. Συγκεκριμένα ο Βενσάν Κασέλ διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της συζύγου του, Τίνα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο 59χρονος Γάλλος ηθοποιός και το 26χρονο μοντέλο παντρεύτηκαν το 2018 και τον Απρίλιο του 2019 υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Amazonie. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2016.

Σύμφωνα με πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού που μίλησε στην ιστοσελίδα στη Dailymail, το ζευγάρι πρόκειται να προχωρήσει στο διαζύγιο. “Χώρισαν πριν μερικές εβδομάδες, η Tίνα είναι συντετριμμένη”, δήλωσε η πηγή.

«Μιλούν» οι λογαρισμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Να σημειωθεί ότι ο Βενσάν δεν δημοσίευσε τίποτα για τα γενέθλια της Τίνα χθες – παρά το γεγονός ότι το μοντέλο έλαβε πολλές ευχές από τους φίλους της στον δικό της λογαριασμό. Επίσης η Τίνα δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία της με τον Βενσάν εδώ και εβδομάδες, με αποτέλεσμα αρκετοί από τους ακόλουθούς της να ρωτούν: «Πού είναι ο άντρας σου;».

Πότε έγιναν «επίσημα ζευγάρι» και το χάσμα ηλικίας που δεν στάθηκε εμπόδιο για το γάμο

Η σχέση του Βίνσεντ και της Τίνας προκάλεσε πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο λόγω της διαφοράς ηλικίας τους που φτάνει τα 30 χρόνια. Ανακοίνωσαν πως είναι επίσημα μαζί το 2016 στο Instagram, με το μοντέλο να είναι τόσε 19 ετών. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου δύο χρόνια μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης του.

Βενσάν Κασέλ Τίνα Κουνακέι
Πηγή: instagram – verawanggang

Να θυμίσουμε ότι η Τίνα Κουνακέι είναι πιο κοντά σε ηλικία με την κόρη που έχει ο ηθοποιός με τη Mόνικα Μπελούτσι, Ντέβα, ωστόσο το ζευγάρι δεν φάνηκε να αφήνει το χάσμα ηλικίας να επηρεάσει τη σχέση τους! Ο Γάλλος ηθοποιός είχε αναφερθεί στο χάσμα ηλικίας 30 ετών σε συνέντευξή του στους New York Times, λίγο πριν από το γάμο τους, λέγοντας: «Δεν είναι δίκαιο. Είμαι 52 ετών και παντρεύομαι μια 21χρονη κοπέλα. Είμαι πολύ ερωτευμένος και είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε παιδιά».

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Λίγους μήνες μετά το γάμο ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί, δημοσιεύοντας ένα βίντεο με τους ίδιους σε μια παραλία, με τον Βίνσεντ να κρατάει το χέρι του πάνω από την κοιλιά της γυναίκας του και να την “πνίγει” με φιλιά.

Η καριέρα του Βενσάν Κασέλ

O καταξιωμένος Γάλλος ηθοποιός, γεννήθηκε στο Παρίσι από μητέρα δημοσιογράφο και πατέρα ηθοποιό, ενώ τα αδέρφια του ανήκουν και αυτά στον χώρο της τέχνης. Έγινε γνωστός από τον ρόλο του στην γαλλική ταινία “Το μίσος”, για τον οποίο προτάθηκε για δύο Bραβεία César, τα εθνικά βραβεία κινηματογράφου της Γαλλίας. Τον επόμενο χρόνο συμπρωταγωνίστησε με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι στην ταινία “L’Appartement”. Παντρεύτηκαν το 1999, απέκτησαν δύο παιδιά και χώρισαν το 2013. Έκτοτε έχει εμφανιστεί σε πολλές γαλλόφωνες αλλά και αγγλόφωνες ταινίες.

Η 26χρονη «γαζέλα» Τίνα Κουνακέι και τα συμβόλαια σε πρακτορεία μοντέλων

Η Τίνα Κουνακέι γεννήθηκε στη Σικελία και έχει ιταλική και τογκολική καταγωγή. Από την ηλικία των οκτώ είχε έρθει σε επαφή με τον κόσμο του modeling και τελικά πέτυχε στον τομέα αυτό κατά τη διάρκεια των σπουδών της στη Μαδρίτη της Ισπανίας. Συμμετείχε σε επίδειξη του Jean Paul Gaultier στο Παρίσι και υπέγραψε συμβόλαια με σημαντικά πρακτορεία μοντέλων. Η Μαδρίτη από τότε είναι η αγαπημένη της πόλη.