Τα 60 έκλεισε ο Tom Cruise και το γιόρτασε στο Grand Prix της Βρετανίας. Ο Cruise ήταν ντυμένος με μπλε μπλουζάκι πόλο και τα επώνυμα aviator γυαλιά ηλίου του, συνεχάρη τον οδηγό της Formula 1, Lewis Hamilton, αφού τερμάτισε τρίτος στον εντός έδρας αγώνα του, το Σαββατοκύριακο.

O Hamilton με την σειρά του, του ευχήθηκε “χρόνια πολλά” καθώς αγκαλιάστηκαν στο Silverstone Circuit στα 60ά γενέθλια του Cruise. Ο ηθοποιός, ο οποίος είναι λάτρης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, είπε στον ειδικό του Sky Sports, Martin Brundle, ότι υποστηρίζει πάντα τον Hamilton, αφού είναι φίλοι, όπως αποκάλυψε.

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής ηττήθηκε οριακά από τον Sergio Pérez της Red Bull, ο οποίος τερμάτισε δεύτερος, ενώ ο Carlos Sainz της Ferrari κέρδισε την πρώτη νίκη στην καριέρα του.

Ο Cruise πέρασε λίγο χρόνο κουβεντιάζοντας με τον διάσημο σεφ Gordon Ramsay, πριν παρακολουθήσει τον αγώνα στο γκαράζ της Mercedes μαζί με τον διευθυντή της ομάδας, Toto Wolff. Εντοπίστηκε να μιλάει με την ηθοποιό του Stranger Things, Amybeth McNulty, με την οποία είχαν χημεία, σύμφωνα με την Pagesix.

Πέρα από τον αγωνιστικό χώρο, συνέχισε να γιορτάζει τα 60α γενέθλιά του. Η τελευταία του ταινία, Top Gun:Maverick, η οποία έχει ονομαστεί η «ταινία του καλοκαιριού», έχει πλέον εισπράξεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια παγκοσμίως.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Amber Heard: Θέλει να πάρει το «αίμα της πίσω» – Καλεί τον Depp σε round 2 με νέα δίκη

Ricky Martin: Toυ επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα ύστερα από τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία

Σπύρος Μαρτίκας – Βρισηίδα Ανδριώτου: Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους