Το πολυαναμενόμενο «Top Gun: Maverick» έκανε πρεμιέρα στο διάσημο Μουσείο USS Midway στο Σαν Ντιέγκο. Ένα κόκκινο χαλί απλώθηκε στο μουσείο για την λαμπερή πρεμιέρα. Πολλά μέλη του καστ παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένων των Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell και Lewis Pullman, καθώς και ο σκηνοθέτης Joe Kosinski και ο παραγωγός Jerry Bruckheimer.

Η Paramount μετέδωσε την εκδήλωση σε περίπου 150 κανάλια YouTube, ενώ υπήρξαν κάποιοι που πρόλαβαν να αγοράσουν εισιτήρια πριν εξαντληθούν. Όσοι παρακολούθησαν το live, θα είδαν τον Cruise που πετούσε με ελικόπτερο N547SA Airbus και προσγειώθηκε ακριβώς εκεί που έπρεπε. Απογειώθηκε από το USS Nimitz μετά από μια ειδική προβολή της ταινίας στο NAS North Island για τον στρατό και τις οικογένειές τους.

Φορώντας τα γυαλιά ηλίου για πιλότους της Sports American Optical, χαμογέλασε καθώς έβγαινε από το αεροσκάφος και περπάτησε κατά μήκος της άσφαλτου, κουμπώνοντας το σακάκι της ναυτικής του στολής Brioni. Το ελικόπτερο έφερε τον τίτλο της ταινίας καθώς και το όνομα του ηθοποιού με μεγάλα γράμματα. Στη συνέχεια, οι υπόλοιποι σταρς άρχισαν να κατεβαίνουν στο κόκκινο χαλί. Το NBC 7 τους ρώτησε για την εμπειρία τους από τη δουλειά στο Σαν Ντιέγκο.

Στη νέα ταινία, ο ηθοποιός του Mission: Impossible επαναλαμβάνει τον ρόλο του Maverick, σχεδόν 35 χρόνια μετά το ντεμπούτο του αρχικού Top Gun, το 1986. Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 27 Μαΐου ενόψει του Σαββατοκύριακου του Memorial Day, μετά την προβολή στο Φεστιβάλ των Καννών.

Παλιοί γνώριμοι επιστρέφουν στην ταινία, όπως ο Val Kilmer ως Iceman -από την πρώτη ταινία-, ενώ συμπεριλαμβάνει αρκετούς χαρακτήρες, τους οποίους υποδύονται αξιόλογοι νέοι ηθοποιοί.

Διαβάστε επίσης στο intronews.gr:

Ταινίες εβδομάδας 5/5 – 11/5: Ένα μαρβελικό blockbuster και άλλες 6 ταινίες σηματοδοτούν το άνοιγμα των θερινών σινεμά

Όταν νιώθεις απογοήτευση σκέψου ότι το φινάλε του Ozark ήταν πιο απογοητευτικό

365 days: Πώς η ταινία – απόλυτο μηδέν είναι πρώτη στο Top10 του ελληνικού Netflix;