Πριν από 3 χρόνια, αφού είχε κυκλοφορήσει στο Mission Impossible 6, ο Tom Cruise και ο James Corden είχαν συναντηθεί στο πλαίσιο της εκπομπής του δεύτερου για να κάνουν ένα χιουμοριστικό βίντεο, από τα κλασικά που κάνει ο Corden. Τελικά, εκτός από το χιούμορ είχε και περιπέτεια, αφού ο παρουσιαστής με τον ηθοποιό ανέβηκαν σε ένα αεροπλάνο, πέταξαν στα 10.000 πόδια και έκαναν ελεύθερη πτώση. Ο Cruise το είχε κάνει κάμποσες φορές αυτό. Για τον Corden ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του.

Καθώς αυτή την Πέμπτη κυκλοφορεί στις αίθουσες το Top Gun Maverick, οι δυο φίλοι είπαν να δοκιμάσουν ξανά το κόνσεπτ, αλλά σε κάτι ακόμα πιο ακραίο. Αυτή τη φορά δεν θα υπήρχε κάποιο εξειδικευμένο προσωπικό σε πτήσεις, αλλά μόνον ο Tom Cruise και ο James Corden. Οι δυο τους σε ένα μαχητικό αεροσκάφος Patriot, ίδιο με αυτά που πετάει ο ηθοποιός και στην ταινία, δίχως πιλότο.

Ναι μεν ο Cruise έχει πάρει μαθήματα και ξέρει να τα πετάει, αλλά όπως του λέει χαρακτηριστικά ο James Corden «έχεις παίξει και τον δικηγόρο, αλλά δε θα σε έπαιρνα ποτέ να με υπερασπιστείς στο δικαστήριο».

Σε κάθε περίπτωση ο Corden δεν τη γλύτωσε κι έτσι μπήκαν στο αεροσκάφος και έκαναν πάνω-κάτω όσα κάνει ο Cruise στην ταινία μαζί με τους μαθητές του στη σχολή του Top Gun. Πέταξαν σε χαμηλό υψόμετρο και ανάμεσα σε βουνά, με τον Corden να βγαίνει μετά την πρώτη πτήση από το αεροσκάφος και να μη νιώθει τα πόδια του. Πιο μετά μάλιστα, καθώς έπαιζαν βόλεϊ, υποδύθηκε τον τραυματισμένο για να ξεφύγει από την δεύτερη πτήση που θα ήταν και η πιο μεγάλη σε διάρκεια.

Αν υπάρχει ένας τύπος που μπορεί να αποτυπώσει τον φόβο μας όσο τίποτα, αυτός είναι ο James Corden. Κι αν υπάρχει ένας τύπος που θα μπαίναμε με κλειστά μάτια σε σκάφος που το πιλοτάρει δίχως να είναι το επάγγελμα του, τότε αυτός είναι ο Tom Cruise.

Δε χρειάζεται να υπενθυμίσουμε επακριβώς τι έχει κάνει για τις ανάγκες των ταινιών του ο Cruise. Αεροπλάνα έχει πετάξει, έχει περπατήσει πάνω στο Burj Khalifa, έχει πηδήξει σε ελικόπτερο από την κορυφή του κτηρίου, έχει κρατήσει για 6 λεπτά την αναπνοή του κάτω από το νερό. Ε, το να πετάξει ένα αεροσκάφος, μάλλον το λες παιχνιδάκι.

Τσέκαρε και την προηγούμενη τηλεοπτική τους συνύπαρξη.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Στον Tom Cruise είναι οκ να κάνουμε fat shaming;

Tom Cruise: Κρέμεται ανάποδα από φτερό αεροπλάνου στα γυρίσματα του Mission Impossible

Tom Cruise: Οι απαιτητικές εκπαιδεύσεις για τη νέα ταινία Top Gun – «Έπρεπε να πετάξουμε με τα F-18»