Νέο «beef» στο Χόλιγουντ προσπαθεί να ξεκινήσει ο Mickey Rourke ο οποίος χαρακτήρισε τον Tom Cruise «άκυρο» ενώ ανέφερε επίσης ότι «παίζει τον ίδιο γαμημένο ρόλο εδώ και 35 χρόνια. Δεν το σέβομαι αυτό». 

Οι δηλώσεις του 69χρονου ηθοποιού έγιναν μετά από σχετική ερώτηση σε συνέντευξή του με τον Piers Morgan, ο οποίος τον ρώτησε πως αισθάνεται για την επιτυχία του Top Gun: Maverick.

«Εγώ προσωπικά δεν νοιάζομαι για τα λεφτά ή την δόξα. Εμένα με νοιάζει να βλέπω δουλειές όπως του Al Pacino ή του Christopher Walken. Αυτός ο ηθοποιός θέλω να είμαι» συνέχισε ο πρώην παλαιστής.

Τότε, ο Morgan τον ρώτησε: «Δεν θεωρείς τον Tom Cruise καλό ηθοποιό;».

«Τον θεωρώ άκυρο» κατέληξε ο Rourke. 

Δείτε το απόσπασμα:

Ο Rourke μάλλον ξέχασε τους ρόλους του Cruise στο «Μάτια Ερμητικά Κλειστά», στο «Vanilla Sky», το «Rain Man» και άλλα, τα οποία μάλιστα βγήκαν μέσα στα τελευταία 35 χρόνια.

Την ίδια στιγμή που ο τελευταίος μεγάλος ρόλο του Cruise έκανε ρεκόρ εισπράξεων, με το Top Gun: Maverick να σπάει το «φράγμα» του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων στο παγκόσμιο box office, η πιο πρόσφατη ταινία του Mickey Rourke είναι ένας guest ρόλος στο «Ο Άνθρωπος του Θεού», το οποίο απέτυχε να συγκινήσει ακόμη και τα μικρότερα βαλκανικά φεστιβάλ.

Όσο για την τάση του Tom Cruise να παίζει σε ταινίες δράσης, ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει όταν είναι ενδεχομένως ο πιο κατάλληλος για το συγκεκριμένο είδος;

Ο πρώην παλαιστής δεν συνηθίζει να συγκρατεί τα λόγια του, έχοντας κάνει αντίστοιχες επιθέσεις και σε άλλους θρυλικούς ηθοποιούς όπως και στον Robert De Niro. Πέρσι, μάλιστα, τα έβαλε και με τους ηθοποιούς που παίζουν στις ταινίες της Marvel Studios.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Eminem: Ο «θεός της ραπ» επιστρέφει με το άλμπουμ «Curtain Call 2»

Κατά μάνα κατά κύρη: Η κόρη της Monica Bellucci περπάτησε στην πασαρέλα και εντυπωσίασε με την ομοιότητά τους

The Rings of Power: Ένα μυστήριο πλανάται στο νέο teaser για το prequel του «Lord of the Rings»