Ο Βασίλης Καρράς δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του το τελευταίο διάστημα, γεγονός που δημιουργεί ψευδείς αναφορές περί θανάτου. Μετά τα σχόλια που έγιναν στο Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag του Fame Story που εκείνη την στιγμή έπαιζε στο STAR, ένα ακόμη σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας, τάραξε πάλι την οικογένεια του λαϊκού τραγουδιστή.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Πρωινό, ο Βασίλης Καρράς πήρε εξιτήριο από το Ιατρικό Διαβαλκανικό Νοσοκομείο για να επιστρέψει στο σπίτι του. Η υγεία του προφανώς έχει περάσει από πολλά κύματα τα τελευταία δύο χρόνια, με τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση για σοβαρό πρόβλημα στο στομάχι.

Κι ενώ η οικογένεια του έχει δηλώσει το πρόβλημα υγείας, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, κάποιοι θέλουν σώνει και καλά να τον πεθάνουν. Με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στην εκπομπή του λέγοντας: 

«Γνωρίζουμε όλοι και όσοι μιλάμε με το περιβάλλον του και ίσως γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, το θέμα είναι ότι είναι απόλυτα προσωπικά δεδομένα. Ο άνθρωπος ευτυχώς είναι και θα είναι για πολύ καιρό ακόμη ζωντανός. Το ότι περνάει μια περιπέτεια με την υγεία του, μεγάλη και δύσκολη, τους τιμάει, θα μπορούσαν να το είχαν κρύψει και να πετάνε μηνύσεις αριστερά και δεξιά σε όλους όσους λένε ότι είναι άρρωστος

Από εκεί και πέρα θεωρώ όχι απαράδεκτο, χυδαίο το να υπάρχουν δημοσιεύματα… θα τρελαθούμε σε αυτή τη χώρα. Δεν βλέπω ανακοινώσεις για τα κατάπτυστα δημοσιεύματα που λένε ότι μετράει μέρες, είναι νεκρός κλπ. Δεν μιλάω για τον Βασίλη αλλά γενικότερα για όποιον άνθρωπο μπορεί να είναι άρρωστος. Για αυτά δεν πρέπει να πέσουν κεφάλια; Αν τα sites είναι περιθωριακά και τις εφημερίδες τις διαβάζουν πέντε νοματαίοι, δεν ασχολείται και κανένας».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θάνου Βάγιου τόσο ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς όσο και η οικογένειά του είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι εξαιτίας των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων. Ο τραγουδιστής νοσηλεύεται τις τελευταίες 3-4 μέρες στο νοσοκομείο και σήμερα παίρνει εξιτήριο. Η υγεία του είναι καλύτερα, ωστόσο θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα του από το σπίτι. 

Το δημοσίευμα, στο οποίο αναφερόταν ο Γιώργος Λιάγκας είναι το σημερινό της Espresso, με τίτλο «Στα χέρια του Θεού ο Καρράς», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο αγαπημένος καλλιτέχνης παλεύει για τη ζωή του και γράφει πως η οικογένεια και οι στενοί του συνεργάτες ελπίζουν σε ένα θαύμα και αυτή είναι η ατάκα που επαναλαμβάνουν τις τελευταίες ημέρες, καθώς σύμφωνα και πάλι με την ίδια πηγή, άπαντες περιμένουν τον Ύψιστο να κάνει το θαύμα του και να τον κρατήσει ζωντανό.