Τουλάχιστον 12 νεαρές γυναίκες καταγγέλουν ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Till Lindeman, τραγουδιστή του συγκροτήματος Rammstein, σύμφωνα με γερμανικά μέσα ενημέρωσης όπως NDR.

Όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες μιας Ιρλανδής θαυμάστριας που φέρεται να κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον τραγουδιστή μετά από μια συναυλία. Το όνομά της είναι Shelby Lynn και υπάρχουν αναρτήσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το συγκεκριμένο θέμα. Η ίδια είπε ότι κακοποιήθηκε σε μια συναυλία στο Βίλνιους, ενώ υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες. 

Τα κορίτσια, όπως γράφει η «Marca», φέρονται να «στρατολογήθηκαν» για μετά τις συναυλίες. Όπως εξηγεί η Lynn, όλα συνέβησαν στο πάρτι μετά τη συναυλία. Ο Till την πλησίασε σεξουαλικά, όμως εκείνη δεν ενέδωσε. Ωστόσο, στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής δεν την άγγιξε ποτέ και αποδέχθηκε την απόρριψη των υποτιθέμενων προσεγγίσεών του.

Η ίδια ισχυρίζεται ότι τη νάρκωσαν, επειδή είχε λιποθυμίες και ξύπνησε με πόνους την επόμενη μέρα. Περισσότερες από 12 γυναίκες έχουν καταγγείλει την ίδια ιστορία. Εξηγούν ότι, κατά τη διάρκεια της συναυλίας, το προσωπικό των Rammstein «στρατολογεί» γυναίκες, με σκοπό να κάνουν σεξ με τα μέλη του συγκροτήματος μετά τις συναυλίες. Επίσης, ζητούν από τις κοπέλες να στείλουν φωτογραφίες πριν από τις συναυλίες.

Το πιο σοβαρό όμως είναι η ηλικία των κοριτσιών αυτών, αφού ο Till Lindeman είναι 60 ετών και αυτό που φέρεται να αναζητά είναι νεαρές γυναίκες, όπως η Shelby Lynn, που είναι περίπου 25 ετών, όπως σημειώνει η «Marca».